Vingro Vesels Ogrē – 19.augustā arēnā OGRE

/ August 3, 2023

Tiekamies sestdien, 19.augustā, no plkst. 12.00 sporta arēnas “Ogre” horeogrāfijas zālē!

PROGRAMMA:

12.00 Pilates Spirals – Pilates sistēmā balstīta grupu deju nodarbību programma, kas veidota katrai nodarbības daļai pieskaņojot atbilstošu iedvesmojošu un motivējošu mūziku. Tās popularitāte un veiksme ir zināšanu apvienojums ar vienkāršu horeogrāfiju, kas radīta, lai fokusētos uz specifiskiem dažādu stilu dinamiskas stiepšanās un līdzsvara izaicinājuma vingrojumiem. Nodarbība piemērota visiem sagatavotības līmeņiem. Inventārs nav nepieciešams.

Trenere – Anita Rezevska / MyFitness trenere,

Starptautiskās BODYART skolas meistartrenere un mācībspēks Latvijā/

13.00 Deju aerobika – nodarbība, kurā dejas un kustību prieks uzlabo Jūsu fizisko un emocionālo veselību. Vienkāršs aerobikas un deju soļu apvienojums ritmiskas deju mūzikas pavadījumā!

Trenere – Edīte Āboliņa / deju studijas “Buras” vadītāja

14.00 Step aerobika – intensīvs aerobikas treniņš mūzikas pavadījumā izmantojot STEP platformu. Nodarbības pirmajā daļā pakāpeniski apgūstam soļus, kur kā pamatsolis tiek izmantots “uzkāpt-nokāpt” uz step sola. Nodarbības otrā daļa – spēka daļa – kurā tiek strādāts uz visām muskuļu grupām. Nodarbība pielāgojama jebkurai fiziskajai sagatavotībai.

Vietu skaits ierobežots, norādi komentārā, ja vēlies šo nodarbību apmeklēt.

Treneris Zigmunds Āboliņš /Sporta kluba “Centrs” treneris, Starptautiskās BODYART skolas meistartreneris un mācībspēks Latvijā/

15.00 BODYART Energetic – nodarbība ir lielisks veids, kā harmoniski līdzsvarot visu ķermeni ar daudzveidīgiem mobilitātes vingrinājumiem mugurkaulam un visām locītavām, dinamiskajiem stabilitāti attīstošajiem vingrinājumiem, kā arī lokanību veidojošajiem plūsmas vingrinājumiem. Izlīdzsvarojiet ķermeni, prātu un dvēseli un esiet gatavi lieliskai nedēļas nogalei ar saviem mīļajiem!

Trenere – Anita Rezevska / MyFitness trenere, Starptautiskās BODYART skolas meistartreneris un mācībspēks Latvijā/

Dalība nodarbībās bez maksas.

Oveselība pasākumu organizē, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031), pasākumu līdzfinansē Ogres novada pašvaldība.

Pieteikšanās obligāta Oveselība mājaslapā, komentārā norādot, kuras nodarbības vēlies apmeklēt.

Ja nepieciešams vingrošanas paklājiņš, norādi to komentārā piesakoties.

 Dzīvo vesels Ogres novadā!

Pieteikšanās www.oveselibaogre.lv

Share this Post