Nometņu nedēļa Ogres novada sporta centra futbolistiem

/ August 4, 2023

Ogres novada sporta centra futbolisti kopā ar treneriem aizvadījuši aktīvu nometņu nedēļu ar mērķi sagatavoties sezonas otrajai daļai, kā arī saliedēt komandas. Nometnes laikā ne tikai izklaidējāmies, bet aizvadījām arī intensīvus treniņus un pārbaudes spēles, gan pret citiem pretiniekiem, gan savā starpā. Nometnes noslēgumā, protams, sekoja lielā apbalvošana.

Iemēģinājām daudz dažādas Ogres piedāvātās iespējas – apmeklējām jauno Sport Arēna Ogre, iekarojām Torni Ogre, Ogres Zilajos kalnos skrējām krosu, devāmies pārgājienos, peldējāmies un spēlējām pludmales futbolu, apmeklējām Ogres JumpPark, iemēģinājām ar velosipēdiem velo celiņu uz Ogresgalu, lai arī tur, protams, uzspēlētu futbolu.

Ārpus Ogres devāmies uzspēlēt peintbolu, paplašinājām zināšanas par citiem sporta veidiem apmeklējot gan Latvijas Sporta muzeju, gan iemēģinot spēkus Boksā (MASKACHKA BOXING). Treniņu procesā pilnveidojāmies ne tikai futbolā, bet strādājām pie savas fiziskās sagatavotības ar vieglatlētikas elementiem kā arī atraktīvā Agra Pikšena vadībā (VISA VEIDA KUSTĪBA). Paldies visiem par atsaucību, lai realizētu pēc iespējas piepildītāku un emocijām bagātāku nedēļu.

Share this Post