Apkārt Zilajiem kalniem - GALERIJA 16.kārta

“Šajā sezonā bijusi ļoti liela skriešanas cienītāju atsaucība. No 245 dalībniekiem kāds pieveicis vismaz vienu kārtu. Tas ir vairāk nekā pēdējo desmit gadu rekords. Aktivitāte, protams, diezgan mainīga. Kad bija grūtākais kalnu skrējiens pie Zilo kalnu skatu torņa, tad bija 55 dalībnieki. Rudens posmā skrējiena dalībniekiem pievienojās jauniešu treniņgrupa “Noķer mani!” , tad vairākās kārtās pārsniedzām simts dalībnieku robežu. Jau no paša sezonas sākuma aktivitāte bija ievērojami lielāka nekā iepriekšējos gados. Cilvēkiem Ogrē patīk skriet,” atklāj galvenā tiesnese Agnese Pastare.

Skrējiena dalībnieki tika sadalīti dažādās vecuma grupās. Šogad dalībnieku vecuma diapazons bija ļoti plašs –  no 3 līdz 83 gadiem. Visvairāk dalībnieku bija jauniešu grupā, kuri arī ikdienā aktīvi trenējas, kā arī pieaugušo grupā no 20 līdz 40 gadiem. 

Lai cīnītos par vietu kopvērtējumā, bija jāpiedalās vismaz desmit kārtās. 

2019.gada sezonā aizsākta jauna tradīcija – ar Ogres novada pašvaldības un Ogres novada Sporta centra atbalstu Ogrēnieša kartes īpašniekiem dalība skrējienā ir bez maksas.