Slidotava Skolas ielā 21 ir atvērta

/ January 5, 2024

Kā jau pēdējos gados ierasts, Ogres novada sporta centra stadionā, darbojas publiski pieejama slidotava. Darba laiks no plkst. 8.00 – 22.00.


Kā jau pēdējos gados ierasts, Ogres novada sporta centra stadionā, darbojas publiski pieejama slidotava. Arī šogad, ONSC darbinieki ir pacentušies, lai līdz ar pirmajām aukstajām dienām, slidotavas ledus kļūtu ar katru dienu arvien biezāks un kvalitatīvāks un nu ir pienācis tas mirklis, kad slidotava kļūst pieejama apmeklētājiem.

  • DARBA LAIKS
    8:00 – 22:00
  • APGAISMOJUMS
    Pieejams dienas tumšajā laikā , ja apgaismojums nav ieslēgts, palūdz HALLES dežurantei to ieslēgt aizejot pie viņas pats vai piezvanot pa tālruni – 65044150
  • LEDUS TĪRĪBA
    ONSC strādnieki protams iespēju robežās ledu notīrīs, taču reizēs, kad ierodies brīvdienā vai vēlāk vakarā un sniega sega uz ledus apgrūtina slidošanu – paņem blakus esošo lāpstu un notīri laukumu pats vai ar kāda palīdzību.
  • HOKEJA NŪJAS, VĀRTI UN RIPAS
    Aktīvie slidotāji jau ir ielāgojuši, ka Ogres stadiona slidotavā slidojam neizmantojot jebkādu hokeja vai citas ledus sporta spēles papildus inventāru (nūjas, ripas, bumbas, bumbiņas, vārtus u.c.). Ja ir vēlme pārbaudīt savas hokeja spēles iemaņas, to var darīt Krasta laukuma slidotavā Ogrē, iepretim Luterāņu draudzes baznīcai.
  • SLIDOTAVA SLĒGTA
    Brīžos, kad siltie, lietainie ve jebkādi citādi neatbilstoši laikapstākļi liedz izmantos slidotavas ledu, uz tās atrasties ir aizliegts. Slidošana nepiemērotos apstākļos var būtiski ietekmēt ledus kvalitāti un iespēju to laicīgi un kvalitatīvi atjaunot, kā arī var nopietni bojāt Tavas slidas.
Share this Post