Vingro Vesels Ogrē – 6.janvārī

/ January 3, 2024

6.janvārī no plkst. 9.00 aicinām piedalīties “Vingro vesels Ogrē!”, kas norisināsies Sporta arēnā “Ogre”. Pasākuma programma, kā ierasts, ir veidota ļoti daudzveidīga, tāpēc tajā ko sev tīkamu atradīs ikviens interesents.

  • 9.00 PILATES | Marita Kalniņa – Veselības sporta speciāliste, Rīgas veselības centra sporta speciāliste.

Zemas līdz vidējas intensitātes nodarbība. Galvenais akcents tiek likts uz muguras un vēdera muskulatūras nostiprināšanu (korsetes daļu).

  • 10.00 STEP AEROBIKA | Alīna Silicka – MyFitness trenere (!vietu skaits ir ļoti ierobežots!)

Vidēji augstas intensitātes aerobā nodarbība, kurā izmanto step platformu ar bāzes horeogrāfiju. Treniņa otrajā daļā funkcionālās step nodarbības spēka bloks.

(Vietu skaits uz nodarbību ir ļoti ierobežots. Ja vēlies apmeklēt STEP AEROBIKA nodarbību, lūgums aizpildot savu pieteikumu, sadaļā “Komentārs” ierakstīt: STEP AEROBIKA). 

  • 11.00 TABATA | Agris Pikšens – biedrības “Visa Veida Kustība” treneris

Jaukta tipa intensitātes intervāla treniņš, kur tiek izmantots sava ķermeņa svars. Tas nodrošina efektīvu visu ķermeņa muskuļu trenēšanu un uzlabo sirds asinsvadu un elpošanas sistēmas darbību.

Pasākums “Vingro vesels Ogrē!” ir bezmaksas. Pieteikšanās pasākumam ir obligāta! Vietu skaits ir ierobežots.

SvarīgJa Tev ir nepieciešams vingrošanas paklājiņš, norādi to komentārā piesakoties!

AICINĀM AIZPILDĪT SAVU PIETEIKUMU ZEMĀK:

(Ja Jums piedāvā iespēju aizpildīt pieteikumu, tad pieteikumu nosūtot, Jūsu dalība pasākumā automātiski tiek aptiprināta. Taču, ja pieteikšanās opcija nav aktīva, tas nozīmē, ka dalībnieku grupa ir nokomplektēta un pieteikšanās ir slēgta.)

Share this Post