Vingro Vesels Ciemupē

/ October 8, 2021

Pasākuma programma, kā ierasts, ir veidota ļoti daudzveidīga, tāpēc tajā ko sev tīkamu atradīs  ikviens interesents, ieskaitot īpaši azartiskus vingrotājus.

9.00 bodyART best age (senioriem) | Judīte Stāvus, veselības veicināšanas konsultante Oveselība   

bodyART nodarbība ar īpaši izstrādātiem Best Age vingrinājumiem, lai uzlabotu spēku, koordināciju, stabilitāti, līdzsvaru un stāju. Nodarbība ir ar nelielu izaicinājumu, bet arī īpaši pielāgota vecāka gada gājuma cilvēkiem.

10.00 Pilates | Marita Kalniņa, Veselības sporta speciāliste, Rīgas veselības centrs

Atzītas nodarbības fizioterapeitu, ortopēdu un sporta ārstu aprindās. Regulāri nodarbojoties tiek nostiprinātas ne tikai lielās, bet arī dziļās muskuļu grupas. Galvenais akcents tiek likts uz muguras un vēdera muskulatūras nostiprināšanu (korsetes daļu). Nodarbība piemērota ikvienam, neatkarīgi no fiziskās sagatavotības pakāpes.

11.00 Animal Flow | Kārlis Vanags vispārējās fiziskās sagatavošanas treneris ar maģistra grādu sporta zinātnē

Jautra un izaicinoša nodarbība, kuras laikā tiek apgūtas plašas amplitūdas kustības ar savu ķermeņa svaru un apvienotas vienotā plūstošā kompleksā. Nodarbība uzlabo kustību kvalitāti un attīsta koardināciju, mobilitāti, izturību un spēku, tādējādi paverot ķermenim kustību brīvību. AnimalFlow nodarbība ļaus sevi izaicināt gan pieredzējušiem sportotājiem, gan būs piemērota tiem, kuri tikai uzsāk savas aktīvās treniņu gaitas.  

12.00 Lokanība & Plūstamība | Santa Veinberga, Veselības sporta speciāliste ar praksi fizioterapijā

Plūstoša un harmoniska nodarbība mierīgas mūzikas pavadībā, kuras laikā tiek izpildīti dažādi lokanības vingrojumi, kā arī jogas elementi un elpošanas vingrojumi, lai ķermenim sniegtu patiesu mieru un harmoniju.

Pasākums ir bez maksas.

Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots. Interesenti ir aicināti reģistrēties nodarbībām, sūtot pieteikumu uz e-pastu oveseliba@ogresnovads.lv

Nodarbībās drīkst piedalīties personas, kuras var uzrādīt sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu kopā ar personas apliecinošu dokumentu.

Share this Post