Gada skolotājs nominants – Zigurds Kincis

/ November 2, 2020

30. oktobrī, Ogres novada pašvaldībā tika sumināti apbalvojuma “Gada skolotājs 2020” titula ieguvēji. Ņemot vērā Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanas pasākumus valstī, šogad svētku pasākums notika šaurā lokā.

Ogres novada Izglītības pārvalde sveica arī Ogres novada sporta centra treneri Zigurdu Kinci kā nominantu nominācijā “Par inovācijām izglītības procesā profesionālas ievirzes un interešu izglītības iestādes”.


Zigurds jau desmit gadus strādā Ogres novada sporta centrā par vieglatlētikas treneri. Trenera darbā no pirmsākumiem un joprojām trenē trīs dažāda vecuma grupas vieglatlētikā, “aizvedot” katras grupas audzēkņus līdz meistarības grupu līmenim. Līdz šim arī vairāki audzēkņi startējuši sacensībās Latvijas izlases sastāvā un izcīnījuši godalgotas vietas augsta līmeņa sacensībās.  Zigurdam piemīt profesionalitāte, augsta atbildības sajūta, inteliģence, pārliecība, darba mīlestība, lojalitāte, prasīgums, godīgums un vēl daudz kas cits. Desmit gadu laikā nav zudusi audzēkņu uzticība trenerim, ka katrs var sasniegt sev izvirzītos mērķus. Kā apstiprinājums tam ir treniņu grupu noturība, stabilitāte nodarbību apmeklējumā un sasniegtie rezultāti.

Zigurds ir arī skriešanas seriāla “Veselības apļi” idejas autors un organizators. Kā arī papildus trenera darba pienākumiem, sadarbībā ar Sporta centru un Latvijas Vieglatlētikas savienību (LVS) viņš organizē dažāda līmeņa vieglatlētikas sacensības Ogres stadionā. Kopš 2014.gada pilda arī galvenā tiesneša pienākumus gan Sporta centra, gan LVS rīkotajās vieglatlētikas sacensībās.

Lepojamies ar inovatīvu, mērķtiecīgu un aktīvu kolēģi kā Zigurds Kincis!

Share this Post