Ģimeņu diena “Spokoties-jokoties”

/ November 2, 2020

Sestdien Ogres novada Sporta centra stadionā tradicionālā Ģimeņu dienas sportiskajā pasākumā tikās 30 komandas.
Ģimeņu diena Ogres novada Sporta centrā notiek jau ceturto gadu, un līdz šim tā aizvadīta telpās. Šogad sakarā ar epidemioloģiskajiem ierobežojumiem aktivitātes norisinājās stadionā.

Tas ir populārs pasākums, ko iecienījušas ģimenes no Ogres un tuvākās apkārtnes. Ciemupieši – Inga, Jānis, Loreta un Kristers – atklāj, ka regulāri piedalās Ogres novada Sporta centra rīkotajos pasākumos, jo aktivitātes notiek dzīvesvietas tuvumā un uz tiem var ērti nokļūt. Īpašs prieks par interesantajām sportiskajām aktivitātēm un jauki pavadīto dienu kopā ar vecākiem ir abām atvasēm – sešgadniecei Loretai un četrgadniekam Kristeram. Reģistrējoties saņemta tematiska Halovīna sejas aizsargmaska, piepūsts balons, uz kura uzzīmēts mošķis un komanda “4Z” var doties uz norādītājiem punktiem pildīt uzdevumus.

“Šoreiz bija dalībnieku skaita ierobežojums, tāpēc dažām ģimenēm nācās atteikt. Lai dalībnieki samazinātu kontaktu ar pasākuma organizatoriem, pie katra punkta novietots uzdevuma apraksts,” atklāj Ogres novada Sporta centra sporta attīstības darba organizators Andris Krauja. “Uzdevumi, kā jau ierasts, nav īpaši sarežģīti, bet ņemot vērā, ka pasākums notiek Halovīna dienā, tie ieguvuši atbilstošu akcentu. Piemēram, ar aizsietām acīm jāiziet cauri kapsētai, kur rokas lien ārā no zemes, glāzītēs jāiemet zombija acis, jāvāra raganu zupa un jāveic citi atraktīvi uzdevumi. Galvenais ir kopā pavadītais laiks un pozitīvas emocijas. Esam lūguši dalībniekus pēc tam atsūtīt foto un video ar spilgtākajiem mirkļiem no šīsdienas pasākuma.”

Ģimeņu dienu organizē Ogres novada Sporta centrs ar Ogres novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja – www.ogrenet.lv



Share this Post