Futbola akadēmijas talantu skatē arī Ogres futbolisti

/ October 13, 2020

Futbola akadēmijas talantu skatē U-13 grupas jauniešiem, dalību ņēma arī divi Ogres novada sporta centra audzēkņi – Rūdolfs Eglītis un Toms Ivanovs (treneris Raivis Rubīns).

Latvijas Futbola federācijas (LFF) rīkotā Futbola akadēmija U-13 grupas jauniešiem norisinājās no 8. līdz 11.oktobrim Staicelē.

Talantu skates dalībnieki pulcējās kopumā sešās praktiskajās un vairākās teorētiskajās nodarbībās. Tajās piedalījās 35 laukuma spēlētāji un četri vārtsargi.

Dalībniekus LFF Futbola akadēmijas aktivitātēm sezonas laikā izraugās reģionālo izlašu treneri, lai jaunie futbolisti kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos sekmētu savu izaugsmi un sagatavotos iespējamajiem nākotnes izsaukumiem uz Latvijas jauniešu izlasēm.

Šī ir devītā LFF Futbola akadēmijas darbības sezona. Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, kuri iegūst vispusīgu informāciju par labākajiem valsts jaunās paaudzes futbolistiem, kā arī kalpo kā palīgs jauniešu pārejai no futbola 8:8 uz futbolu 11:11.

Share this Post