Viens Ogres kauss uz Madlienu, otrs – uz Ikšķili

/ January 25, 2017

21. janvārī Ogres 1. vidusskolas sporta hallē notika volejbola turnīri vīriešu un sieviešu komandām – “Ogres novada kausu izcīņa”. Vīriešu turnīrā samērā sensacionālu uzvaru svinēja Madlienas pagasta izlase, bet sieviešu sacensībās pārsteigumu nebija – galvenā trofeja aizceļoja uz Ikšķiles novadu.

Kā sieviešu, tā arī vīriešu turnīrā par uzvaru cīnījās pa četrām komandām, kas mērojās spēkiem katra ar katru. Meiteņu sacensībās trīs uzvaras trijās spēlēs izcīnīja komanda “Ikšķile var”, kas ar rezultātu 2:0 pārspēja visas trīs sāncenses. Arī otrajā vietā ikškilietes – komanda “Ikšķile dara”, kas ar 2:0 uzvarēja Lielvārdes “Gaisa spēkus”, bet “Bausku” pārspēja ar 2:1. Ārkārtīgi sīva bija cīņa par 3. vietu starp “Gaisa spēkiem” un “Bausku”, kurā tikai trešā seta galotnē nedaudz pārākas izrādījās baušķenieces.

  1. vietā “Ikšķile var”: Agita Kābele, Inese Auziņa, Inese Barone, Dace Graudiņa, Laura Priedīte un Liene Baldiņa.
  2. vietā “Ikšķile dara”: Kristīne Vīķele, Eva Sprūģe, Tīna Sipčenoka, Dace Pauriņa, Madara Kuģe un Evija Poļakova.
  3. vietā “Bauska”: Beāte Kima, Laura Egle, Silga Ose, Alīna Ivanova, Gunta Ķestere un Liāna Čužinska.

Puišu turnīrā neviena no komandām neiztika bez zaudējumiem. Bez uzvarām palika komanda “Spēlmaņi”, kas ierindojās ceturtajā vietā. Trešo vietu ieguva “Ikšķile”, kas ar 2:0 pārspēja “Spēlmaņus”, ar 2:1 – “Ķegumu”, bet ar 0:2 atzina “Madlienas” pārākumu. «Ķegums» bija vienīga komanda kam izdevās pieveikt madlieniešus, bet tā kā tas notika tikai trijos setos (2:1, trešajā setā – 18:16), tad par turnīra uzvarētāju samērā negaidīti kļuva tieši “Madliena”.

  1. vietā “Madliena”: Jānis Mačs, Edvīns Plečs, Kaspars Liepa, Guntis Lazdiņš, Rihards Vītoliņš, Aldis Dišereits, Arnis Dātavs un Jānis Sproģis.
  2. vietā “Ķegums”: Jānis Strazdiņš, Māris Grants, Raivis Šaraks, Jurģis Birznieks, Uldis Vītols, Mārtiņš Strauss, Rinalds Vaiders, Deivids Strazdiņš un Adrians Jirjens.
  3. vietā “Ikšķile”: Mārcis Bērziņš, Jānis Zemzāle, Kaspars Circāns, Jānis Grīnbergs, Andis Gobiņš un Raivis Zuļģis.
Share this Post