Ogres pilsētas svētku Laivu parāde 2024

/ June 19, 2024

Svinēsim krāšņi Ogres pilsētas svētkus uz upes – svini un rotājies kopā ar mums! Gatavojamies tradicionālajai Ogres pilsētas svētku laivu parādei.

23.-25.augustā Ogres pilsētas svētku ietvaros ŠEIT DZIMST LEĢENDAS norisināsies tradicionālā Ogres upes svētku parādes laivošana. Aicinām Ogres novada iestādes, kolektīvus, biedrības, organizācijas, sporta  komandas u.c. piedalīties svētku parādē. 

Laivu parāde norisināsies 24.augustā plkst. 11.00 no Ogres upes krasta laukuma līdz Ogres bākai. Pulcēšanās no plkst. 10.30. 

Lai svētkus padarītu krāšņākus, aicinām dalībniekus prezentēt sevi radoši, tāpat Ogres pilsētas iedzīvotāji un viesi laipni aicināti sveikt laivu parādes dalībniekus visa maršruta garumā.

Lai pieteiktos laivu parādei, līdz šī gada 10. augustam lūgums aizpildīt anketu, kas pieejama šeit: https://ej.uz/laivuparade24

Katrai komandai tiks nodrošinātas gumijas laivas, airi un drošības vestes 2 – 6 dalībniekiem. Protams, iespējams piedalīties arī ar savām laivām un drošības vestēm.

Pēc saņemto anketu apkopošanas laivu parādes organizētāji sazināsies ar pieteikumu iesniedzējiem.

Ja rodas jautājumi par pieteikšanos vai laivu parādes norisi, lūgums sazināties ar Ogres novada sporta centru – 29449197 vai onsc@ogresnovads.lv

Share this Post