VINGRO VESELS LIELVĀRDĒ – 15.aprīlī!

/ April 12, 2023

Tiekamies sestdien, 15.aprīlī, no plkst. 9.00 Lielvārdes sporta centrā!

PROGRAMMA:

9.00 Mobility Flow – harmoniska nodarbība, kuras galvenais mērķis ir uzlabot kustību amplitūdu locītavās. Mobilitātes vingrinājumi, kas iet roku rokā ar dinamiskās stiepšanās vingrinājumiem, palīdz noņemt lieko sasprindzinājumu un uzlabot kopējo pašsajūtu – gan fizisko, gan mentālo.
Nodarbība piemērota visiem sagatavotības līmeņiem. Inventārs nav nepieciešams.

Trenere – Alīna Silicka /MyFitness/

10.00 Vidējas līdz augstas intensitātes intervāla treniņš – intervāla treniņš apvieno īsus augstas intensitātes treniņa periodus un īsus zemas intensitātes jeb atpūtas periodus, tāpēc tas arī ir saukts par intervālu treniņu.

Intervāla treniņi ievērojami paātrina vielmaiņu, paaugstina izturību, spēku un maksimāli dedzina kalorijas.
Labākais ir tas, ka HIIT efekts darbojas vēl ilgi pēc treniņa- vairāku stundu garumā vielmaiņa strādā uz pilnu jaudu!

Treneris – Aleksejs Ērglis /MyFitness/

11.00 BODYART Structure – programma, kas ļauj vienas nodarbības ietvaros, saglabājot BODYART treniņa pamatprincius un mērķus, integrēt dažādu BODYART programmu vingrinājumus. Šī nodarbība ir kā darbnīca, kas piepildīta ar jauniem un radošiem vingrinājumiem, kā arī pazīstamu vingrinājumu variācijām, taču kopumā nemainīgi veido BODYART raksturīgo harmonisko veselumu.

Treneris Zigmunds Āboliņš /Starptautiskās BODYART skolas meistartreneris un mācībspēks Latvijā/

12.00 Hatha-Vinyasa yoga – nodarbībā tiek kombinētas gan statiskas, gan arī dinamiskas pozas. Statiskās pozas nepieciešamas, lai sazemētos un gūtu stabilitāti, dinamiskās – lai dabūtu plūdumu un harmoniju sevī.

Trenere – Laura Timoško /Privāto nodarbību trenere/

Dalības nodarbībās bez maksas.

Oveselība konferenci organizē, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031), pasākumu līdzfinansē Ogres novada pašvaldība.

Ja nepieciešams vingrošanas paklājiņš, tad lūdzu norādiet to komentārā piesakoties!

Share this Post