Bērnu vieglatlētikas diena – Ogrē / Madlienā

/ July 27, 2022

Projekta ietvaros “Radoši – Aktīvi – Darbīgi – Izglītojoši – Ogres novadam!” (“R.A.D.I. – Ogres novadam”) 2022.gadā sadarbībā ar Ogres novada sporta centru biedrība SK Skrējiens organizē Bērnu Vieglatlētikas dienas “Viegli būt atlētam – vieglatlētam” dažādās norises vietās Ogres novadā.

9.augustā – Ogres novada sporta centrā, Ogrē. (Skolas ielā 21)
10.augustā – Madlienas sporta laukumā, Madlienā

Pasākuma norises laiks no plkst. 11:00 – 13:00 (pēc pieprasījuma arī ilgāk). Pasākumam vēlams iepriekš pieteikties, bet var noteikti ierasties arī klātienē uz vietas – https://ej.uz/bernuvieglatletikasdiena


Bērni vecumā no 3/4 – 12 gadiem ir laipni gaidīti norises vietā (Ogrē vai Madlienā) laika posmā no plkst. 11:00 – 13:00. Nav noteikts konkrēts sākuma laiks (uzdevumu jāveic norādītajā laika posmā) – uzdevumi tiek veikti individuāli kopā ar Ogres novada sporta centra vieglatlētikas nodaļas audzēkņiem.

Ierodoties pasākuma norises vietā katram dalībniekam tiek piešķirts savs “sacensību numurs”, uzdevumu kartiņa, kurā tiek fiksēts uzdevuma rezultāts. Rezultāti tiek fiksēti priekš katra dalībnieka – personīgi.  Uzdevumu izpildes noslēgumā ikviens tiek pie savas medaļas un diploma.

Pasākuma mērķis ir veicināt bērnu aktivitāti ikdienā ar dažādiem vieglatlētikas uzdevumiem. Dod iespēju izmēģināt dažādas vieglatlētikas disciplīnas un labi pavadīt laiku.

Pasākums ir bez maksas, vēlams ar iepriekšēju reģistrāciju – https://ej.uz/bernuvieglatletikasdiena


Share this Post