Sportiskās aktivitātes Ikšķiles pilsētas svētkos

/ June 13, 2022

Ikšķiles svētki aizvadīti ar dažādiem kultūras pasākumiem, protams, neizpalika svētki bez sportiskajām aktivitātēm.

Rītu iesākām ar “Miegamiču skrējienu” pa pilsētas centra ielām, izkustējāmies zumbas ritmos kopā ar Kristīni Rubeni, spēku un izturību pārbaudījām “Noras spēka punktā”, bailes no augstuma pārvarējām mobilajā vertikālajā trasē “Turies!”, kā arī iemēģinājām spēkus loka šaušanā. Dažādas veselību veicinošas un sportiskas aktivitātes svētku apmeklētājiem bija sarūpējuši arī Oveselība – nūjošana instruktora pavadībā, vingrošana pieaugušajiem un bērniem, tāpat iepazīstināja ar pašmasāžas pamatprincipiem un beigās varēja nobaudīt veselīgo našķi.
Svētkos noskaidrojām čempionus Latvijas Kausā Skrituļslalomā un dienas noslēgumā izspēlējām svētku nakts florbola turnīru – Ar komandas ALFA/RP71 TEAM triumfu.

Tradicionālais nakts turnīrs pulcēja astoņas komandas, no kurām uzvaru guva Lielvārdes komanda ALFA/RP71 TEAM, kura finālā uzvarēja FK Ikšķile komandu.Bet trešo vietu izcīnīja Ogres komanda DJ Sirds, mazajā finālā uzvarot FK Metēji.Paldies komandām par dalību un izturību līdz trijiem no rīta!


Paldies visiem, kas iesaistījās, lai svētki izdotos.

Paldies – Ikšķiles mājai, Ikšķiles tautas nams, Ikšķiles vidusskolai, Pašvaldības policijai, Ikšķiles pilsētas un Tīnūžu pagasta pārvaldei, “Fizkultūra nora”, FK”Metēji”, paldies Oveselībai, Uguns Cafe, Ogres novada sporta centram, paldies ikkatram, kurš palīdzēja.
Tiekamies nākamajos svētkos!

Share this Post