Oveselības aktivitātes Ogres novadā

/ April 5, 2022

Pagājušajā nedēļā Oveselība iedzīvotājiem snieguši dažādas nodarbības Ogres novadā par sabalansētu uzturu, veselīgu dzīvesveidu un psihoemocionālo veselību.

Dažas no tām:
🔹Ķegumā iedzīvotāji tika aicināti uz nodarbību par pārdomātu iepirkšanos un mērķtiecīgu produktu izvēli, un tajā kopā ar sertificētu uztura speciālisti diskutējām par pārdomātas iepirkšanās būtiskākajiem ieguvumiem, kā veidot jaunas garšu kombinācijas un kas ir ieteicamākie bāzes produkti pamatmaltīšu gatavošanā. Tas viss noslēdzās ar produktu degustāciju.
🔹Ikviens no mums vēlas būt vesels, veselība ir dārgākais, kas mums ir, un mūsu pašu rokās ir rūpes par savu veselību un labsajūtu visa mūža garumā, tādēļ seniorus Mazozolos aicinājām uz dienas nometni “Veselīgs dzīvesveids visu mūžu”, kas turpinājās ar Veselības dienu, kur Oveselība piedāvāja izbaudīt kustību prieku un, konsultējoties ar uztura speciālistu, iegūt informāciju par sulu labvēlīgo ietekmi uz organismu, kā arī baudīt pašu gatavotās sulas.
🔹Vingrošanas ciklā “Pareiza stāja”, kas ir aizsācies Ikšķiles pirmskolas izglītības iestādē “Ķiparu nams”, veicinām bērnos pareizas stājas ieradumu veidošanos, bet darbspējīgajiem ir iespēja piedalīties bezmaksas vingrošanas ciklā “Vesela mugura”.Dzīvo vesels Ogres novadā!

Share this Post