Eiropas jauniešu čempionāts orientēšanās ar slēpēm norit lieliski

/ March 17, 2022

Eiropas jauniešu čempionāts orientēšanās ar slēpēm turpinās lieliski – Renārs Grasis pārsteidz un izcīna 6. vietu vidējā distancē! Šī čempionāts ir iesācies ļoti veiksmīgi Latvijas izlasei kopumā – jauniešu un junioru konkurencē jau 4 sportsti ieguvuši vietas labāko sešiniekā! Sprintā ar slēpēm – 4.vieta Audrim Odo Vītoliņam.

Periodā kopš neatkarības atgūšanas līdz šim čempionatam to bija paveikuši 3 sportsti, tai skaitā, Raivo Kivlenieks. Organizatori bija sarūpējuši tehniski sarežģītas distances, bet Renāram izdevās orientēties precīzi finišā apsteidzot Audri Odo Vītoliņu par 2 sekundēm.Lūkasam Siliņam un Elīzei Bremzei 14. vieta. Žozefīnei Zavjalovai Pasaules junioru čempionātā 26. vieta.Izcils panākums rīdziniekam Gustavam Staņam – bronza Pasaules junioru čempionātā!Čempionātā startē 17 valstu izlases un tas turpināsies ar garo distanci piektdien.

Audris Odo Vītoliņš izcīna 4.vietu Eiropas jauniešu čempionātā orientēšanās ar slēpēm sprintā!
Teicams sniegums Lapzemes sniegotajos mežos arī pārējiem Ogres novada sporta centrs un OK Ogre audzēkņiem:- Lūkasam Siliņam 9. vieta Eiropas Jauniešu č.- Renāram Grasim 19. vieta Eiropas Jauniešu č., esot pirmajam startētājam un finišētājam čempionatā.- Elīzei Bremzei 13. vieta Eiropas jauniešu č.Visiem jauniešiem šie ir personīgie rekordi Eiropas jauniešu čempionātos, uzlabojot iepriekšējo gadu rezultātus.Žozefīnei Zavjalovai debijā 31.v. Pasaules junioru čempionatā. Trenerim Naurim Neimanim pēc jauniešu pavadīšanas distancēs Pasaules čempionatā sprintā 47. vieta.

Čempionāts turpinās un sekojam līdzi Ogres sportistiem.

Share this Post