Soļotāji gadu sāks ar sacensībām Ogres stadiona hallē

/ January 8, 2016

17. janvārī pulksten 16.00 Ogres stadiona hallē notiks gada pirmās sacensības soļošanā. Piedalīties aicināti visu vecumu un jebkuras sagatavotības soļotāji, pieteikšanās – rakstot uz e-pasta adresi georgsgutpelcs@inbox.lv , vai sacensību dienā – stundu pirms sākuma.

Sākoties šī gada ziemas sporta sezonai, Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar Ogres vieglatlētikas skolu “Jūdze” un Ogres novada sporta centru 30. un 31. janvārī Rīgā organizē Latvijas ziemas čempionātu vieglatlētikas daudzcīņā un soļošanā. Lai labāk sagatavotos šiem startiem, ogrēnieši 17. janvārī pulksten 16.00 Ogres stadiona hallē rīkos sacensības soļošanā, un, kā parasti, tajās tiks uzaicināti piedalīties visu mūsu bērnudārzu audzēkņi, kas jau rudenī soļojuši Ogres stadionā. Tāpat sacensību rīkotāji gribētu, lai uz starta līnijas stātos arī tie bijušie bērnudārzu audzēkņi, kuri tagad jau mācās skolā. Cerams, ka bērnu vecāki un skolu sporta stundu pasniedzēji nāks talkā un aicinās bērnus iesaistīties. Startēt kopā ar ogrēniešiem tiks uzaicināti arī Ķeguma, Ikšķiles un Lielvārdes novada bērnudārzu un skolu audzēkņi. Uzvarētāji tiks apbalvoti ar diplomiem un piemiņas balvām. Labākie soļotāji piedalīsies Latvijas ziemas čempionāta sacensībās Rīgā.

Soļošanas sacensības Ogrē notiek vairākas reizes gadā, un gribētos, lai visi tie bērnudārzu audzēkņi, kuri piedalās sacensībās, soļošanu turpinātu arī pēc pāriešanas no bērnudārza uz skolu,. Palīdzīgu roku šeit varētu sniegt skolu sporta skolotāji. Ogres bijušā rajona un tagadējo novadu un reģionu skolās vienīgā vieta, kur skolu audzēkņus māca, kā pareizi soļot, ir Madliena ar treneri un skolotāju Jevgeņiju Liepu. Rezultāts tam ir tāds, ka Madlienas un Lēdmanes jaunie soļotāji var būt un ir starp Latvijas medaļniekiem un pārstāv ne tikai Ogres un Lielvārdes novadu, bet arī Latviju Baltijas izlašu soļošanas sacensībās.

Sacensību nolikums

Share this Post