Jau šajā nedēļas nogalē – rudens skrējiens “Izskrien Ogri 2020”

/ September 25, 2020

Ogres pilsētas un visa novada aktīvie iedzīvotāji noteikti atcerās laikus, kad rudens skrējieni, gluži kā sezonas noslēguma pasākums pulcēja ievērojamu skaitu skriet gribētāju. 2019 .gadā atsāktais rudens skrējiens – “Izskrien OGRI”, arī 2020. gadā tiks aizvadīts zeltainās krāsās ieskautā distancē, kas vīsies gar Ogres upes gleznainajiem krastiem ļaujot skrējejiem baudīt ne tikai Ogres pilsētas skaistumu, bet arī kvalitatīvi atjaunotos un no jauna nobruģētos trotuārus. 

Skrējiena norises datums ir 27. septembris, kas ļaus baudīt zeltainā rudens noskaņu Ogres upes krastos, Bērzu alejā un Brīvības ielas gājēju daļas posmā, dodoties SELDING 5km (1 aplis) vai 10km (2 apļi) distancēs. Savukārt jaunākie dalībnieki varēs mērot savam vecumam atbilstošu 500m vai 1km apli, skrējiena noslēgumā saņemot kādu našķi no skrējiena atbalstītājiem.

Pieteikšanās skrējienam elektroniski: sportlat.lv 

(https://www.sportlat.lv/includes/registration/1446/10945c87911adcb8cbe8e7ceaeafb8dc)

Līdz  25.septembrim dalības maksa 5km un 10km distancei – 10 EUR

Sacensību dienā – 15 EUR
Bērnu skrējiens – bez maksas, pieteikšanās līdz 25.septembrim.

Tomēr ja nav vēlme nodoties sportiskām aktivitātēm, var vienkārši baudīt zelta rudeni, degustēt mājražotāju un pavāru sarūpētos ēdienus un klausīties lustīgu mūziku, grupas Dzelzs Vilks izpildījumā pasākumā IZGARŠO OGRI.

Programma:

Dalībnieku ierašanās, numuru izņemšana, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās09:00-11:30
Starts bērniem*
(La Casa, Andrito Coffee, Uzbeku plovs Ogrē, Picērija 2 Tomāti, Manas garšas, Mētras gardumi, Dabas dimanti)
11:00
Starts 10 km skrējējiem12:00
Starts 5 km skrējējiem12:00
Dzelzs Vilks (Zelta liepas skatuve)13:00
Apbalvošana~14:00

Pēc skrējiena, katrs dalībnieks saņems “Izskrien OGRI 2020″piemiņas medaļu, mazākajiem arī kāds našķis no skrējiena atbalstītājiem, ātrākajiem 5km un 10km distances skrējējiem balvas skrējiena atbalstītājiem.

Pēc labāko skrējēju apbalvošanas pie sponsoru sarūpētām balvām būs iespēja tikt arī citiem skrējiena dalībniekiem jau tradicionālajā balvu izlozē.

Sacensības organizē Ogres novada sporta centrs sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību un biedrību “Sporta klubs SportLat”. Latvijas Sporta federāciju padomi un Latvijas Izglītības un Zinātnes ministriju Erasmus+ programmas ietvaros.

Vairāk informācijas www.ogressportacentrs.lv 

#IzskrienOgri #beactive #piecelies
Bērnu skrējiens tapis sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi un Latvijas Izglītības un Zinātnes ministriju. Pasākums līdzfinansēts no Eiropas Savienības Erasmus+ projekta “Eiropas sporta nedēļa”.

Share this Post