Veselības diena pieaugušajiem psihoemocionālās veselības stiprināšanai | 26.oktobris, Ikšķiles dienas centrs

/ October 12, 2024

Oveselība aicina sestdien, 26.oktobrī, Ikšķiles dienas centrā uz Veselības dienu pieaugušajiem  psihoemocionālās veselības stiprināšanai. Tā ir lieliska iespēja veltīt vienu svētdienu sev, izprast savu pašvērtību un stiprināt pašcieņu ar psihodrāmas elementu palīdzību!

  • Psihodrāma ir psihoterapeitiska metode, kurā tiek izmantotas drāmas tehnikas un lomu spēles, lai izpētītu indivīda emocijas, uzvedību un attiecības. Šīs metodes mērķis ir palīdzēt labāk izprast sevi un citus, veicinot emocionālo un garīgo labsajūtu.
  • Pasākums programma ietvers dažādas nodarbības un aktivitātes, kas palīdzēs izprast savu pašvērtību un stiprināt pašcieņu.

Veselības diena pieaugušajiem norisināsies sestdien, 26.oktobrī, no plkst 9.00 līdz plkst.16.00 Ikšķiles dienas centrā. Veselibas dienu iesāksim ar Kundalini jogas nodarbību, kas palīdzēs pamodināt, izstaipīt, ievingrināt fizisko ķermeni un aktivizēt enerģiju jaunai dienai!

Pieteikšanās pasākumam obligāta! Pasākums ir bezmaksas, iepriekš piesakoties.

👇🏻AICINĀM AIZPILDĪT SAVU PIETEIKUMU – www.oveselibaogre.lv

(Ja Jums piedāvā iespēju aizpildīt pieteikumu, tad pieteikumu nosūtot, Jūsu dalība pasākumā automātiski tiek aptiprināta. Taču, ja pieteikšanās opcija nav aktīva, tas nozīmē, ka dalībnieku grupa ir nokomplektēta un pieteikšanās ir slēgta.)

www.oveselibaogre.lv

Share this Post