Bezmaksas Skrituļslidošanas apmācības Ikšķilē

/ April 19, 2024

Piedāvājam BEZMAKSAS Skrituļslidošanas apmācības Ikšķilē. Aicinām pieteikties Ogres novada bērnus/jauniešus vecumā no 6-14. gadiem. Precīza nodarbību norises vieta – Ikšķile, laukumā pie Peldu ielas 22 (Ikšķiles un Tīnūžu pagasta pārvalde).

Reģistrējoties konkrētai nodarbībai, dalībniekam ir tiesības apmeklēt kopumā 5 nodarbību ciklu, kas notiks sekojošos datumos un iepriekš atzīmētajā norises laikā: 26.aprīlis; 3.maijs; 10.maijs; 17.maijs; 24.maijs. Reģistrēšanās caur šo saiti – https://bkla.to/ncmfC

Nodarbībās drīkst piedalīties tikai bērni/jaunieši vecumā no 6-14 gadiem! Lūgums nodarbību vietā ierasties 15 min pirms katras nodarbības sākuma, lai dalībnieks paspēj uzvilkt aizsargus un skrituļslidas. Atgādinām, ka katram dalībniekam obligāti jābūt visam skrituļslidošanas inventāram (skrituļslidas, ķivere, ceļu, plaukstu, elkoņu sargi) Informējam, ka uz vietas būs nepieciešams aizpildīt reģistrācijas veidlapu. Pakalpojumu organizē: Biedrība “Sporta klubs Virsotne” sadarbībā ar Ogres sporta centru.

Share this Post