Vingro vesels Ogrē – 13. aprīlī Sporta arēnā Ogre

/ April 10, 2024

13.aprīlī, sestdien, no plkst. 9.00 aicinām piedalīties “Vingro vesels Ogrē!”, kas norisināsies Sporta arēnā “Ogre”. Pasākuma programma, kā ierasts, ir veidota ļoti daudzveidīga, tāpēc tajā ko sev tīkamu atradīs ikviens interesents.

9.00 VESELĪBAS VINGROŠANA | Santa Baltkalne – sertificeta fizioterapeite

Veselības vingrošana zemā līdz vidējā intensitātē – droša un efektīva kustību terapija, kuras galvenais mērķis ir ikdienas pašsajūtas uzlabošana un muskulatūras nostiprināšana. Rīta vingrošanā iesildīsim muskuļus un locītavas, sagatavosim elpošanu un sirdsdarbību tālākai fiziskajai slodzei.

10.00 FIGURE 8 | Inga Kazaka- Velmere – MyFitness trenere

Kardio deju nodarbība, kas vērsta uz vēdera preses treniņu. Nodarbībā iekļautas  septiņas dejas: merenga, samba, salsa, pasadoble, jive, rumba un burleskas deja.

11.00 HIIT | Andrejs Filipovs – Siguldas sporta centra treneris.

Augstas intensitātes intervāla treniņš, kurā tiek kombinēti augstas un zemas intensitātes vingrinājumi ar atpūtas pauzēm.

Pasākums “Vingro vesels Ogrē!” ir bezmaksas, iepriekš piesakoties.

Pieteikšanās ir obligāta! VIETU SKAITS IR IEROBEŽOTS.

Svarīgi Ja Tev ir nepieciešams vingrošanas paklājiņš, norādi to komentārā piesakoties!

‼️PIESAKOTIES, OBLIGĀTI NORĀDIET KOMENTĀRU SADAĻĀ – KURU/-AS NODARBĪBU/-AS JŪS VĒLATIES APMEKLĒT‼️

AICINĀM AIZPILDĪT SAVU PIETEIKUMU ZEMĀK: www.oveselibaogre.lv

(Ja Jums piedāvā iespēju aizpildīt pieteikumu, tad pieteikumu nosūtot, Jūsu dalība pasākumā automātiski tiek aptiprināta. Taču, ja pieteikšanās opcija nav aktīva, tas nozīmē, ka dalībnieku grupa ir nokomplektēta un pieteikšanās ir slēgta.)

Dzīvo vesels Ogres novadā!

Share this Post