Ogres novada vecmeistariem 3.vieta Latvijā galda tenisa sacensībās

/ April 10, 2024

6. aprīlī Ķekavā norisinājās Latvijas Sporta veterānu savienības (LSVS) 61. sporta spēļu sacensības galda tenisā, kuras pulcēja 23 komandu spēlētājus. Sacensības risinājās garas stundas, bet tas nemazināja dalībnieku cīņas sparu un pacietību. Ogres vecmeistaru pirmā komanda izcīnīja godpilno 3. vietu.

Ogres novadu pārstāvēja patreiz desmit labākie ping-ponga spēlētāji vecumā no 40-95 gadiem.

Pirmo komandu pārstāvēja Harijs Jaunzems, kurš startēja K 95+ vecuma grupā – izcīnot 1. vietu, bet, tā kā dalībnieku skaits mazs, tad nācās sacensties ar K 90+ grupu, kur izcīnīta 2. vieta. Uldis Ābelis (K 90+) – 2. vieta, Maija Aruma (D 80+) ar cīņas sparu un neatlaidību izcīnīja 2. vietu, Mirdza Aizsilniece (D 85+) arī sacentās ar jaunākas grupas dalībniecēm, tās uzvarot un izcīnot 1. vietu gan savā, gan (D 80+) grupā, Natālijai Sergejevai (D 40+) – 5. vieta.

Saskaitot dalībnieku izcīnītos punktus, mājup vedām 3. vietas kausu. Mūs apsteidza tikai Aizkraukles novada komanda un Rīgas Sporta Veterānu klubs. Jāpiebilst, ka 2021. gadā arī izcīnījām 3. vietu, 2022. gadā – pat 2. vietu!

Veiksmīgi startēja arī otrā komanda, izcīnot 8. vietu. Komandas spēlētāji – Sandra Erbsa (D 60+) – 4. vieta, Margarita Robežniece (D 60+) – 6. vieta, Ivars Vistiņš (K 85+) – 4. vieta, Eduards Lunis (K 80+) – 6. vieta, Juris Pivors (K 70+) – 13. vieta, kurš sacentās grupā ar otru lielāko dalībnieku skaitu.

Komandu dalībnieki pateicas Ogres novada domei par sniegto atbalstu, bet vislielākais paldies komandas pārstāvei Irēnai Žilinskai par katram dalībniekam sagādāto pārsteigumu. Paldies dalībniekiem par uzrādītajiem rezultātiem, šoferītim par vizināšanu. Ceram uz lielāku atsaucību no sporta veterāniem bumbu spēļu komandās.

Tā kā mūsu novads sacenšas deviņu valstspilsētu grupā, tad kopvērtējumā vērtē deviņos sporta veidos augstāk iegūtās vietas. Prieks būtu redzēt mūsu sporta tradīciju bagāto novadu augstākās vietās arī kopvērtējumā, ne tikai atsevišķos sporta veidos.

Aprīļa mēnesī LSVS 61. sporta spēlēs sacentīsies svaru stieņa spiešanā, krosā un nūjošanā. Lai veicas!

Informāciju sagatavoja: Mirdza Aizsilniece

Share this Post