Jaunie Ogres novada loka šāvēji ar labiem rezultātiem startē Latvijas Jauniešu čempionātā Ventspilī

/ March 21, 2024

2024.gada marta sākumā septiņi Suntažu vidusskolas skolnieki piedalījās Latvijas Loka šaušanas federācijas rīkotajās sacensībās – Latvijas Jauniešu čempionātā loka šaušanā telpās 2024, kas ir vienas no svarīgākajām iekštelpu sacensībām Latvijā.

Sacensības tika aizvadītas Olimpiskajā centrā “Ventspils”.
Puiši pārstāvēja loka šaušanas sporta klubu “Archery 4 All”, kas drīzumā uzsāks nodrošināt loka šaušanas treniņu nodarbības iekštelpās Suntažu vidusskolas sporta zālē, kā arī ārtelpās Suntažu pagastā.
Jāpiebilst, ka jaunie loka šāvēji īsā un ļoti intensīvā treniņu procesā spēja apgūt loka šaušanas sacensību noteikumus, kā arī būtiskākās iemaņas, lai pieklājīgā līmenī startētu Latvijas mēroga sacensībās un sasniegt šādus rezultātus:
– U13 puiši Garā loka klasē izcīnīja – 1.vietu un Latvijas čempiona titulu ieguva ZOBENS Artūrs, 2.vietu – ĀBELIS Valters, 3.vietu – ZVIEDRIS Krišjānis.
– U13 puiši un meitenes Neaprīkota loka klasē izcīnīja – 2.vietu GRIGORJEVS Roberts, 3.vietu ZVIEDRIS Hugo Harijs, savukārt ĀBELIS Roberts ierindojās ceturtais.
– U13 puiši Rekursīvā loka klasē izcīnīja – 3.vietu GRAVA Einārs
Piebilde no treneriem Mārtiņa un Toma.
Treniņa procesa aizvadīšana un dalība sacensībās nebūtu iespējama bez nozīmīga Suntažu vidusskolas atbalsta. Esam priecīgi par mūsu sportistu sasniegumiem un ceram uz veiksmīgu turpmāku sadarbību.

Share this Post