Veselības diena Ogrē – sadarbībā ar Oveselība

/ October 27, 2023

VESELĪBAS DIENA OGRĒ

Veselība ir dārgākais kas mums ir un mūsu katra paša ziņā ir par to parūpēties. Aicinām uzturēt vai ieviest jaunus, veselīgus ieradumus savā ikdienā, gūstot idejas Veselības dienā 10. novembrī Ogrē (Brīvības ielā 44).

Veselības dienas programma:

 plkst.17.00 – Par garšīgām garšām kopā ar uztura speciālistu.

Veselības dienu iesāksim ar veselīga uztura veicināšanas pasākumu. Garšvielas ir neatņemama ēst gatavošanas sastāvdaļa un ienes dažādību mūsu uzturā. Runāsim par garšvielu nozīmi veselīgā uzturā, kādas garšvielas labāk izvēlēties un ar kurām būt uzmanīgam.

plkst.18.00 – Vingrošana brīvā dabā bērniem un pieaugušajiem

Vingrošana brīvā dabā – lielisks veids kā uzlabot veselību, kā arī gūt enerģiju un labu garastāvokli! Treniņa laikā tiks vispusīgi izmantota visa ķermeņa muskulatūra. Bērniem savukārt būs iespēja piedalīties vingrošanā ar rotaļu elementiem, interesantiem izaicinājumiem un vingrošanu pārī. Kustēsimies kopā!

plkst.19.00 – Mārtiņdienas vakara nūjošanas pārgājiens pilsētā

Dodies aizraujošā Mārtiņdienas vakara nūjošanas pārgājienā pa Ogres pilsētas izgaismotām ielām! Kopā baudīsim nūjošanas prieku dienas tumšajā laikā.

Oveselība nodarbību organizē ar ESF projekta “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031) atbalstu.

Piesakies pasākumam par garšīgām garšām kopā ar uztura speciālistu, kas norisināsies 10.novembrī plkst.17.00 Veselības dienas ietvaros – pieteikšanās uz katru pasākumu atsevišķi www.oveselibaogre.lv lapā.

Share this Post