Atbalsta grupa vecākiem, kuri audzina pusaudžus.

/ February 26, 2023

Pusaudžu vecums var būt sarežģīts gan pusaudžiem pašiem, gan viņu vecākiem. Šis ir periods, kurā viņi sāk meklēt savu identitāti, ir ļoti ietekmējami no apkārtējās vides un vēlas būt patstāvīgi, bet tomēr jūtas ierobežoti. Tas var radīt nesaskaņas un spriedzi starp pusaudžiem un viņu vecākiem, kas var negatīvi ietekmēt viņu veselību un personīgo attīstību.

Nodarbības laikā būs iespēja dalīties ar savu pieredzi, aktualizēt savus jautājumus, kā arī uzklausīt speciālista padomus, kā izprast pusaudža iekšējo pasauli, kā saprast viņa vēlmes un vajadzības un kā runāt ar pusaudžiem, lai izveidotu ciešāku saikni. Jūs iegūsiet zināšanas un prasmes, kas palīdzēs jums atbalstīt savu bērnu pareizajā veidā, pat tad, ja jūsu bērns pašlaik to noliedz.

Neatstājiet savu bērnu vientulības sajūtās – nāciet uz nodarbību un kopā strādāsim pie tā, lai veidotu emocionāli saistošas attiecības ar savu pusaudzi!

Tiekamies Oveselības telpās Brīvības ielā 44, Ogrē!

Dalība bez maksas.

Oveselība nodarbību organizē ar Ogres novada pašvaldības un ESF projekta “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031) atbalstu.

Dalībnieku skaits grupā ir ierobežots, tāpēc iepriekšēja reģistrēšanās ir obligāta.

Share this Post