Ogres novada Sporta centra audzēkņu izlaidums 2022

/ August 30, 2022

24.augustā Ogres Centrālajā bibliotēkā norisinājās Ogres novada Sporta centra audzēkņu izlaidums 2022, kurā viņi saņēma apliecības par sporta centrā apgūto programmu.

Lepojamies, ka mūsu audzēkņi apgūst ne tikai vispārējo izglītību, bet ar lieliskiem panākumiem un motivāciju realizē sevi arī profesionālās ievirze programmās savā izvēlētajā sporta veidā.

Absolventiem tika izsniegtas V20 apliecības, kas pielīdzināmas tām, ko jaunieši saņem, iegūstot pamatizglītību, un V30 – vidējo izglītību. Saņemot V20, jaunieši var turpināt trenēties sporta centrā vai jebkurā citā sporta skolā Latvijā vai ārzemēs un iegūt arī V30, bet, saņemot V30 un iestājoties Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, tā dod iespēju jau strādāt par treneri mācoties pirmajā kursā.

Kopā Profesionālās ievirzes sporta izglītību šogad V30 grupā apguva un absolvēja – 5 vieglatlēti (treneris Zigurds Kincis), V20 grupā – 15 handbolisti (treneris Andris Sosnars), 14 futbolisti (treneris Patriks Malvess), 8 vieglatlēti (treneris Edgars Siliņš), 8 vieglatlēti (treneris Artūrs Priževoits).

Share this Post