Veselības diena Mazozolos

/ March 25, 2022

Ikviens no mums vēlas būt vesels, veselība ir dārgākais, kas mums ir, un mēs paši varam ietekmēt savu veselību un labsajūtu, ievērojot veselīgu dzīvesveidu visu mūžu. Oveselība Ogres novada Veselības nedēļas ietvaros aicina  iedzīvotājus  apmeklēt veselības veicināšanas pasākumus 1. aprīlī Mazozolu Kultūras namā.

Pasākumi bez maksas.

Lūdzam pieteikties, rakstot uz oveseliba@ogresnovads.lv vai pa tālruni 26528215.

14.00 Dienas nometne senioriem “Veselīgs dzīvesveids visu mūžu”

Dienas nometne senioriem, kurā izzināsim dzīves otrās puses dzīvesveida paradumu izveidošanu un nostabilizēšanu, dalīsimies pieredzē par piepildītu un aktīvu dzīvi šajā dzīves posmā. 

·   Emocijas, emociju higiēna un emocionālā noturība ikdienā

·   Vingrošanas nodarbība organisma funkcionālo spēju uzlabošanai (aicinām līdzi ņemt vingrošanai piemērotu apģērbu)

·   Veselīgs uzturs dzīves otrajā pusē

·   Veselīgu un ekonomisku uzkodu pagatavošana

Oveselība nodarbības organizē, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031).

16.00 Ķermeņa kompozīcijas noteikšana

Kopā ar uztura speciālistu būs iespēja vairāk uzzināt par savu ķermeņa kompozīciju (kopējo svaru, muskuļu, tauku masu, viscerālo tauku daudzumu) un saņemt attiecīgas rekomendācijas.

17.00 Vidējas intensitātes BODYART nodarbība

Funkcionālā vingrošanas programma, kura ļaus apzināties savu ķermeni un prātu kā vienu veselumu. Iespēja izbaudīt kompaktu un visaptverošu treniņu ar dažādām grūtības pakāpēm. Vidējas līdz augstas intensitātes nodarbība.

Ja uz BODYART nodarbību ir nepieciešams vingrošanas paklājs, lūdzam to norādīt piesakoties.

18.00 Sulas sulīgākai dzīvei

Nodarbība, kurā runāsim un diskutēsim par ūdens un sulu proporcijām ikdienā, to ieteicamajiem daudzumiem, uzturvērtību un ārstnieciskajām īpašībām, galvenajiem plusiem un mīnusiem, kā arī praktiski gatavosim un baudīsim svaigi spiestas sulas.

Share this Post