“Vingro vesels Ogrē!” TIEŠRAIDE

/ January 3, 2022

“Vingro vesels Ogrē!” TIEŠRAIDE

8.janvārī laikā no plkst. 9.00 līdz 13.00 aicinam piedalīties “Vingro vesels Ogrē!”, kas norisināsies Oveselība digitālajā sporta zālē.

9.00 bodyART best age | Judīte Stāvus, veselības veicināšanas konsultante Oveselība

bodyART nodarbība ar īpaši izstrādātiem Best Age vingrinājumiem, lai uzlabotu spēku, koordināciju, stabilitāti, līdzsvaru un stāju. Nodarbība ir ar nelielu izaicinājumu, bet arī īpaši pielāgota vecāka gada gājuma cilvēkiem.

10.00 Pilates | Marita Kalniņa, Veselības sporta speciāliste, Rīgas veselības centrs

Atzītas nodarbības fizioterapeitu, ortopēdu un sporta ārstu aprindās. Regulāri nodarbojoties tiek nostiprinātas ne tikai lielās, bet arī dziļās muskuļu grupas. Galvenais akcents tiek likts uz muguras un vēdera muskulatūras nostiprināšanu (korsetes daļu). Nodarbība piemērota ikvienam, neatkarīgi no fiziskās sagatavotības pakāpes.

11.00 Cardio un spēka treniņš | Santa Veinberga, Veselības sporta speciāliste ar praksi fizioterapijā

Vidēji augstas intensitātes treniņš ar efektīviem vingrojumiem, kas palīdz uzlabot spēku izturību, enerģiju un pašsajūtu. Nodarbības laikā nepieciešamas hanteles, ja nav hanteles, vari izmantot ūdens pudeles.

12.00 Joga | Jana Briede, jogas pasniedzēja

Nodarbības laikā spēsi atslābināt sasprindzinājumu ķermenī, nostiprināt dziļos muskuļus, atjaunot lokanību ķermenī, iemācīsies koncentrēties un atslābt vienlaicīgi, pieņemt un sajust savu ķemreni. Nodarbībā iekļauta arī dziļā reklasācija, elpošanas vingrojumi un meditācija.

Interesenti ir aicināti reģistrēties nodarbībām, sūtot pieteikumu uz e-pastu oveseliba@ogresnovads.lv 

Pieejas saite tiks nosūtīta pēc pieteikuma saņemšanas.

Oveselība nodarbības organizē īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031)

Share this Post