Valsts prezidenta balva vieglatlētikā jau šodien!

/ August 14, 2020

Vienas no lielākajām vieglatlētikas sacensībām Baltijā šovasar – Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā 2020 – jau šodien un rīt norisināsies Ogres novada sporta centra stadionā. Divas dienas Baltijas valstu vieglatlēti cīnīsies gan individuālajās disciplīnās, gan par spēcīgākās komandas titulu Baltijas valstu konkurencē. Ogres novada sporta centru un Latvijas izlasi pārstāvēs arī Ogres novada sporta centra audzēknis – Arturs Pastors.

Sacensību sākums šodien plkst. 16:00, savukārt 20:00 būs muzikāls sveiciens no grupas Musiqq. Sacensības turpināsies arī sestdien no plkst. 9:30.

Par sacensību norisi:
– automašīnas Ogres novada sporta centra teritorijā nebūs iespējams novietot;
– joprojām cenšamies ievērot 2m distanci.

Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā no citām sacensībām atšķiras ar to, ka uzvarētājus individuālajās disciplīnas apbalvo uzreiz, sacensību norises vietā, savukārt Prezidenta kausu ieguvējus gan komandu, gan individuālajā kopvērtējumā apbalvo vēlāk, īpašā pieņemšanā pie Valsts prezidenta, Prezidenta pilī.

Informācijai par sacensību gaitu un rezultātiem būs iespējams sekot līdzi šeit: https://www.voc.lv/prezidenta-balva/ kā arī tiešraidē Sportacentrs.com TV kanālā.  

Valsts prezidenta balvu vieglatlētikā organizē Valmieras pilsētas pašvaldība, Vidzemes Olimpiskais centrs, Ogres pilsēta un Latvijas vieglatlētikas savienība. Pasākums tiek līdzfinansēts no valsts budžeta līdzekļiem, sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Sporta federāciju padomi.  Atbalsta: Maxima, BTA apdrošināšana, Latvijas valsts meži, Vaidava Ceramics, Naukšēnu produkcija, Nike, Valleta, Livonia Cēsis. Informē: RadioTEV.  Tiešraide: sportacentrs.com TV.

Share this Post