Ogres novada sporta centra vieglatlēti – Sportland kausa izcīņā vieglatlētikā.

/ July 8, 2020

Lietainos un vējainos laikapstākļos, 05.jūlijā tika aizvadītas vieglatlētikas sacensības “Sportland kauss” 2.posms, kas šoreiz norisinājās Saldus pilsētas stadionā. Starp vairāk nekā 600 dalībniekiem trijās vecuma grupās (U-16; U-18; Pieaugušie), startēja arī 36 Ogres novada sporta centra vieglatlēti.

Noteikti jāatzīmē Alekša Aleksandra Vilnīša izcīnītā zelta medaļa tālēkšanas sacensības vīru konkurencē ar rezultātu – 6.81m., kā arī Artūra Pastora 2.v. 400m skrējienā (rez. 47.97s). Lai arī sudraba godalga un otrais pjedestāla pakāpiens Artūru pašu nebūt neiepriecina, tomēr jāsaka, ka dalībnieku sastāvs šajā skrējienā bija vairāk nekā zvaigžņots starp kuriem trūka tikai Latvijas rekordista viena apļa skrējienā – Jāņa Leiša.
Vēl no Ogres sportistiem uz pjedestāla kāpa Luīze Opolā, kurai 2.vieta sieviešu augstlēkšanas sacensībās (rez. 1.66m). Luīzes rezultāts bija kā ļoti patīkams pārsteigums viņas trenerim Artūram Priževoitam, kurš atzina, ka treniņu procesā Luīze bija spiesta apgūt ieskrējienu no otras puses un lekt ar tā saucamo neērto kāju.
Sudraba godalga šoreiz arī jaunajai Ogres skrējējai Indrai Mackevičai, kura spraigā finiša spurtā piekāpās savai sīvākajai konkurentei Amandai Valtasai 800m distancē U-16 grupas ieskaitē (rez. 2:21.60).

Sportland kausa 3.posms norisināsies 18.jūlijā Jelgavā.

Pārējie Ogres sportistu rezultāti:

Informāciju sagatavoja:
Andris Krauja
Ogres novada sporta centra
Sporta attīstības darba organizators

Share this Post