Brāļu Doniņu meistarsacīkstes šķēpa mešanā komandām

/ July 24, 2018

Brāļi Jānis un Uldis Doniņi ir visu laiku spēcīgākie brāļi šķēpmetēji pasaulē. Skaitot viņu personīgos rekordus kopā sanāk teju 174metri (Uldim 84,62m un Jānim 89,33m) Par godu abiem lielajiem latviešu brāļiem Ansis Bruns rīko Brāļu Doniņu šķēpmešanas sacensības 26.augustā Ogres novada sporta centrā. Šīs sacensības būs interesantas ar to, ka tās būs vēl pasaulē nebijuša formātā – komandām. Katra komanda sastāvēs no diviem šķēpmetējiem, kuri tad kopīgi arī cīnīsies par uzvaru Brāļu Doniņu meistarsacīkstēs. Uzvarēs tā komanda, kuras kopējais rezultāts būs vistālākais.


Padomājot par visiem šķēpmetējiem un sportot gribošajiem, sacensības notiks trīs klasēs:

Tautas klase, kurā varēs piedalīties jebkurš pāris bez jebkāda veida ierobežojumiem, izvēloties sev pēc svara vai izskata piemērotākos šķēpu un kopā uzstādīt savu personīgo rezultātu pretī saņemot piemiņas diplomu, kuru uzrādot gaļas cepējam varēs dabūt šašliku un vērot turpmākās sacensības 🙂
Tautas klasē pieteikšanās uz vietas Ogres stadionā no plkst.12:30. Dalībnieku skaits bez limita. Sākās plkst. 13:00 un beidzās līdz ar pēdējo metienu.

Amatieru klase vīriešiem. Komandu skaits līdz 16 komandām, dalības maksa 15,-EUR par komandu amatieru klasē, dalības maksa tiks izmantota uzvarētāju apbalvošanai kā balvu fond. Pieteikšanās personīgi pie manis zvanot uz tel. Nr. 29372275 vai rakstot uz e-pastu latletik@gmail.com. Sākums plkst. 13:00

Meistarklase vīriešiem. Meistarklases komandām dalība ar Ansis Bruns personīgu ielūgumu, kurās startēs Latvijas labākie šķēpmetēji un, iespējams, kāda ārzemju komandu. Meistarklasē piedalīsies ne vairāk kā 6 komandas, kurām tiks atmaksāti ceļa izdevumi un kuras cīnīsies par naudas balvām. Sākums plkst. 15:00.

Pievienotā vērtība šīm sacensībām ir tā, ka šāda veida sacensības šķēpmešanā nekur pasaulē vēl nav notikušas un tāpēc aicinu visus piedalīties šajā vēsturiskajā notikumā gan kā dalībniekiem, gan kā skatītājiem un atbalstītājiem. Gaidīsim Jūs Ogres novada sporta centrā  26.augustā Ogres pilsētas svētku ietvaros.
Sacensībām būs īpaši izstrādāts oriģināls logo, kura autore ir talantīgā Ulda Doniņa meita Klinta.
Sacensību laikā tiks pasniegta grilētā gaļa un neviens nepaliks bešā. 🙂
Padarīsim šīs sacensības tradicionālas!

Share this Post