Zilo kalnu pludmales volejbola festivāls

/ May 12, 2018

NOLIKUMS

1. Festivāla struktūra.
1.1 Pasūtītājs: Ogres un Ikšķiles novadu pašvaldību aģentūra „Tūrisma, sporta un atpūtas kompleksa „Zilie kalni” attīstības aģentūra
1.2 Galvenais organizators Biedrība „Baltijas sports” sadarbībā ar biedrību „Salaspils volejbola klubs” un sporta klubu „Jari” (turpmāk Organizatori).
1.3 Stratēģiskie partneri: Ogres novada pašvaldība un Ikšķiles novada pašvaldība, to pašvaldības uzņēmumi un biedrība „Latvijas volejbola federācija”.
1.4 Informatīvie partneri: Biedrība „Latvijas volejbola federācija”, SIA „O-SANDS”
1.5 Spēļu vadība: Raivis Zuļģis (tālr:26610565), Artūrs Mangulis (mob:29286441), Gvido Kronis (mob:22009934), Aivars Sviklis (mob:20159107).
2. Mērķis.
2.1 Uzlabot un veicināt attiecību veidošanos starp pašvaldībām, to sportistiem un iedzīvotājiem. Popularizēt dabas parku „Zilie kalni” (turpmāk Zilie kalni) kā atpūtas vietu, attīstīt volejbolu un citas sporta spēles, kā aktīvas un veselīgas atpūtas iespēju Zilajos kalnos, ceļot patriotismu un sacensību garu, sniedzot dalībniekiem iespēju pavadīt brīvo laiku saturīgi, nodarbojoties ar sportu, piedaloties dažādās aktivitātēs un izklaidēs;
2.2 Veidot iedzīvotājos vienotības izjūtu un saudzīgu attieksmi pret dabu.
2.3 Sekmēt sieviešu un vīriešu pludmales volejbola attīstību un popularitāti Ikšķiles un Ogres novados un valstī, veicināt sabiedrības izpratni par pludmales volejbolu un aktīvu dzīvesveidu kopumā, veicināt bērnu un jauniešu interesi par sportu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī veicināt veterānu kustību.
3. Izklaides programma.
3.1 Lai dažādotu izklaides klāstu apmeklētājiem un spēļu dalībniekiem, paredzēta izklaides programma sadarbībā ar AS „Latvijas zaļais punkts”, pirtniekiem, citu sporta veidu pārstāvjiem. Ir paredzēta kultūras programma.
3.2. Sestdien, 2.jūnijā, pludmales volejbola profesionāļu pavadībā notiekošajā treniņu paraugdemonstrējumā paredzēta reģistrācija uz vietas un dalība ir bez maksas.
4. Norises vieta un laiks.
4.1 Sporta festivāla norises vieta – dabas parka „Zilie kalni” teritorija pie Dubkalnu ūdenskrātuves (GPS 56.8428 24.5446);
4.2 Volejbola festivāla norises laiks: 2018. gada 1 – 2.jūnijs. Spēļu atklāšana 10:00.
5. Reģistrācija.
5.1 Reģistrācijas pieteikums ir jānosūta līdz līdz 29.maijam uz e-pastu: baltijassports@gmail.com ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu.
5.2 Ja komanda ir veikusi priekšapmaksu, bet nepiereģistrējas vai neierodas, tai dalības maksa netiek atgriezta. Pārējos turnīros, ja komanda nepiereģistrējas vai neierodas, tā netiek aicināta uz turpmākajiem Organizatoru rīkotajiem turnīriem.
5.3 Pēc reģistrācijas sekretariātā dalībniekiem visas pasākuma teritorijā ietilpstošās priekšrocības tiek piedāvātas bez papildus samaksas, izņemot pirts piedāvājumu.
5.4 Pie reģistrācijas sekretariātā pieaugušo komandas pārstāvim tiek izsniegti ēdināšanas taloni. Katram spēlētājam ir paredzēta viena ēdienreize vienu sacensību ietvaros.
6. Sacensību noteikumi.
6.1 Dalībnieku skaits katrā komandas sporta disciplīnā un sporta disciplīnu noteikumi ir aprakstīti Sporta veidu noteikumos (pielikums Nr.1,2, 3, 4 un 5);
6.2 Pirms sporta spēļu sākuma (aptuveni 20 minūtes) ir komandas kapteiņu sanāksme tiesnešu mājā, kurā tiek izlozēts komandu iedalījums apakšgrupās;
6.3 Komandu reģistrācija paredzēta vienu stundu (60 min) pirms sacensību sākuma;
6.4 Ja komandas ir ieguvušas vienādu punktu skaitu, tad, lai noteiktu vietu sadalījumu, tiek ņemts vērā;
6.3.1 Iegūto/zaudēto punktu attiecība;
6.3.2 Savstarpējie spēļu rezultāti;
6.4 Ar individuālo sporta veidu un atklāto turnīru noteikumiem dalībniekus iepazīstinās tiesnesis, piesakot dalību attiecīgajā sporta veidā.
6.5 Ja iegūtas traumas, akūtas slimības vai kādā citā šajā Nolikumā neparedzētā gadījumā kāds no spēlētājiem nevar turpināt dalību sacensībās, komandu no turnīra izslēdz, saglabājot rezultātus.
6.6 Spēlētājiem un komandām, līdz 29.maijam elektroniski tiek nosūtīta informācija par attiecīgā turnīra izspēles kārtību, kalendāru, ierašanās laiku un citu saistošu informāciju.
6.7 Komandas, kuras noteiktā termiņā ir pieteikušās dalībai sacensībās, bet atrodas gaidīšanas sarakstā, iegūst pielaidi sacensībām, gadījumā, ja kāda no iepriekš pieteiktajām komandām atsauc savu dalību.
6.8 Organizatori nodrošina tikai ar spēļu bumbām, iesildīšanās laikā bumbas nodrošina paši spēlētāji.
6.9 Organizatori neapmaksā nodokļus par spēlētāju naudas balvām.
6.10 Piesakoties sacensībām, spēlētāji apstiprina, ka ir iepazinušies un piekrīt šiem noteikumiem, kā arī atbild par savu veselības stāvokli. Spēlētājiem, kuri nav sasnieguši 18 gadu vecumu, jābūt vecāku vai ģimenes ārsta apliecinājumam, kā arī vecāku atļaujai dalībai sacensībās (Pielikums Nr.6).
7. Apbalvošana.
7.1 Turnīru uzvarētāju apbalvošana notiek pēc turnīru beigām uz festivāla skatuves. Apbalvoti tiek pirmo četru vietu ieguvēji katrā kategorijā.
7.2 Balvās paredzētas naudas balvas, sponsoru un atbalstītāju balvas, kausi un medaļas.
7.3 Jauniešu turnīra balvās paredzētas sponsoru balvas un LVF medaļas un diplomi.
8. Tiesāšana un tiesneši.
8.1 Pieaugušo turnīros pirmo turnīra spēli uz attiecīgā laukuma tiesā galvenā tiesneša norīkots kādas komandas spēlētājs. Katru nākamo spēli tiesā iepriekšējās spēles zaudētāj-komanda.
8.3 Jauniešu turnīru U-13 tiesā tiesneši.
8.4 Tiesāšana notiek pēc atvieglotiem FIVB noteikumiem ar samazinātu spēles garumu un liberālāku pieeju augšējās piespēles cēlieniem.
9. Strīdu izšķiršanas kārtība.
9.1 Pēc mutisku pretenziju izvirzīšanas par spēļu rezultātiem strīdu izšķir galvenais tiesnesis.
10. Dalībnieku un organizatoru atbildība
10.1 Katrs dalībnieks morāli un materiāli atbild par nodarītajiem kaitējumiem volejbola festivāla norises vietā un volejbola festivāla dalībniekiem;
10.2 Komanda vai tās atsevišķi dalībnieki var tikt diskvalificēti par:
10.2.1. Sporta festivāla nolikuma neievērošanu;
10.2.2. Sporta festivāla tiesnešu, Organizatoru vai Organizatoru darbinieku norādījumu ignorēšanu;
10.2.3. Vispārējo pieklājības un ētikas normu neievērošanu.
10.3. Katrs dalībnieks nes atbildību par savu veselības stāvokli un personīgajām mantām, apliecinot to ar savu parakstu pieteikuma anketā (pielikums nr.5).
10.4 Aizliegts lietot stikla pudeles, lai izvairītos no sasistām pudelēm un stikliem sporta spēļu teritorijā.
10.5 Pasākumā tiks fotografēts un filmēts un materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.
11. Izmitināšana.
11.1 Katrai komandai pēc pieprasījuma tiek ierādīta vieta telšu zonā.
11.2. Komandām gulēšanai līdzi ir jāņem arī teltis un guļammaisi.
11.3 Pasākuma laikā Objekta teritorijā darbosies apsardze.

Sportland vīriešu turnīrs PIELIKUMS NR.1

Sacensību norises vieta un laiks
1.1 Sacensības norisinās 2018.gada 2.Jūnijā (sestdiena) no plkst.1000 – 1900.
Dalībnieku pieteikšanās sacensībām
2.1.Pieteikums skaitās pieņemts ja komanda ir atsūtījusi reģistrācijas e-pastu (baltijassports@gmail.com) ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu. Dalības maksa, ja pārskaita līdz 29.maijam ir 20 Eur ar norādi „Zilo kalnu pludm.vol.fest 2018/turnīrs/komanda”, bet turnīra norises dienā un vietā – 24 Eur.
2.2. Organizatoru rekvizīti: Biedrība „Baltijas sports”, Reģ.Nr.40008242396, SEB Banka, UNLALV2X, LV07UNLA0050023755346.
Sacensību dalībnieki
3.1.Komanda sastāv no 2 dalībniekiem uz laukuma.
3.2.Sacensībās drīkst piedalīties jebkura vecuma vīriešu kārtas pārstāvji.
3.3.Šī Nolikuma norādītās sacensības uzskatāmas par atklātām un tajās var piedalīties gan Latvijas, gan citu valstu spēlētāji, kuri nav iekļauti to FIVB un CEV spēlētāju sarakstā, kuriem aizliegts piedalīties jebkādās pludmales volejbola sacensībās.
3.4.Kopā nedrīkst spēlēt divi top 50 Latvijas vīriešu reitingā vienlaicīgi atrodošies spēlētāji. Vērā tiek ņemts Latvijas volejbola Federācijas Pludmales Volejbola aktuālais reitings uz sacensību dienu 02.06.2018.
Sacensību kārtība un izspēles sistēma
4.1 Vīriešu turnīrs notiek divās kārtās: pirmā kārta – grupu turnīrs. pēc kura visas komandas tiek sadalītas divās līgās Virslīga un Cerību Līga.
4.2 Turnīrā, ņemot vērā pieteikto komandu skaitu un ‘’Latvijas kopējo reitingu spēlētājiem’’, tiek noteikta sekojoša izspēles un spēlētāju izlikšanas kārtība:
4.2.1 Grupu turnīra izspēles sistēma tiek izspēlēta vadoties, no pieteikto komandu skaita un turnīra organizatoru norādījuma. Maksimālais komandu skaits turnīrā ir 40 komandas.
4.2.2 Grupu turnīrā pēc Organizatoru ieskatiem Top 8 komandas tiek izsētas, kurā, klāt ar izlozes palīdzību tiek pielozētas atlikušās, lai katru apakšgrupu veidotu ne vairāk ka 5 komandas.
4.2.3 Virslīgai automātiski kvalificējas katras apakšgrupas pirmo 2 vietu ieguvējas
4.2.4 Komandas, kas pēc grupu turnīra nekvalificējas Virslīgai turpina spēles Cerību Līgā, kas tiek aizvadīta pēc vien-mīnusa sistēmas.
Apbalvošana
5.1 Virslīgā kopējais balvu fonda apjoms sastāda 200(100/60/40)Eur un vērtīgas dāvanu kartes no SPORTLAND (100/60/40), Cerību Līgā attiecīgi 100(50/30/20)Eur un balvas no sponsoriem.
5.2 Katram spēlētājam paredzēta viena ēdienreize vienu sacensību ietvaros
* pārējie turnīra noteikumi aprakstīti festivāla kopējā nolikumā

Sportland sieviešu turnīrs PIELIKUMS NR.2

NOLIKUMS
Sacensību norises vieta un laiks
1.1 Sacensības norisinās 2018.gada 2.Jūnijā (sestdiena) no plkst.1200 – 1900.
Dalībnieku pieteikšanās sacensībām
2.1 Pieteikums skaitās pieņemts ja komanda ir atsūtījusi reģistrācijas e-pastu (baltijassports@gmail.com) ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu. Dalības maksa, ja pārskaita līdz 29.maijam ir 20 Eur Eur ar norādi „Zilo kalnu pludm.vol.fest 2018/turnīrs/komanda”, bet turnīra norises dienā un vietā – 24 Eur.
2.2. Organizatoru rekvizīti: Biedrība „Baltijas sports”, Reģ.Nr.40008242396, SEB Banka, UNLALV2X, LV07UNLA0050023755346.
Sacensību dalībnieki
3.1 Komanda sastāv no 2 dalībniekiem uz laukuma.
3.2 Sacensībās drīkst piedalīties jebkura vecuma sieviešu kārtas pārstāvji.
3.3 Šī Nolikuma norādītās sacensības uzskatāmas par atklātām un tajās var piedalīties gan Latvijas, gan citu valstu spēlētājas, kuras nav iekļautas to FIVB un CEV spēlētāju sarakstā, kurām aizliegts piedalīties jebkādās pludmales volejbola sacensībās.
3.4 Sieviešu sacensībās nav reitinga ierobežojumu.
Sacensību kārtība un izspēles sistēma
6.1. Zilo Kalnu Volejbola festivāla sacensības notiek divās kārtās: grupu turnīrs pēc kura seko Play-off vienmīnusa izspēļu sistēma.
6.2.Play-off kārtai kvalificējas visas grupu turnīra komandas.
6.2.Sacensībās, ņemot vērā pieteikto komandu skaitu, tiek noteikta sekojoša izspēles un spēlētāju izlikšanas kārtība:
1)Grupu turnīra izspēļu sistēma tiek izspēlēta vadoties, no pieteikto komandu skaita un turnīra organizatoru norādījumiem. Maksimālais komandu skaits grupu turnīrā ir 20 komandas.
2)Grupu turnīrā Top 8 komandas tiek izliktas pēc Latvijas Pludmales volejbola spēlētāju kopējā reitinga uz pieteikšanās termiņa beigām, kuram klāt ar izlozes palīdzību tiek pielozētas atlikušās, lai katru apakšgrupu veidotu ne vairāk ka 5 komandas.
Apbalvošana
5.1 Sieviešu kopējais balvu fonda apjoms sastāda 200(100/60/40) Eur, vērtīgas dāvanu kartes no SPORTLAND (100/60/40) un balvas no sponsoriem.
5.2 Katrai spēlētājai paredzēta viena ēdienreize vienu sacensību ietvaros.
* pārējie turnīra noteikumi aprakstīti festivāla kopējā nolikumā

Pašvaldību kauss PIELIKUMS NR.3

NOLIKUMS
Sacensību norises vieta un laiks
1.1 Sacensības norisinās 2018.gada 1.Jūnijā (piektdienas vakars un nakts) no plkst.1800 – 200.
Dalībnieku pieteikšanās sacensībām
2.1 Pieteikums skaitās pieņemts, ja komanda ir atsūtījusi reģistrācijas e-pastu (baltijassports@gmail.com) ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu. Dalības maksa, ja pārskaita līdz 29.maijam ir 30 Eur ar norādi „Zilo kalnu pludm.vol.fest 2018/turnīrs/komanda”, bet turnīra norises dienā un vietā – 36 Eur.
2.2 Ja apmaksu par dalību turnīrā veic juridiska persona, reģistrējot spēlētājus ir jāatsūta rekvizīti.
2.3 Organizatoru rekvizīti: Biedrība „Baltijas sports”, Reģ.Nr.40008242396, SEB Banka, UNLALV2X, LV07UNLA0050023755346.
Sacensību dalībnieki
3.1.Komanda sastāv no diviem vīriešiem un vienas sievietes uz laukuma.
3.2 Sacensībās drīkst piedalīties jebkura vecuma un dzimuma spēlētāji , bet vienlaicīgi laukumā obligāti jāatrodas vismaz vienai siev.dz. pārstāvei un vismaz vienam veterānam (35+)
3.3 Veterāns ir spēlētājs, kam apritējuši 35 gadi , pēc organizatora pieprasījuma spēlētājam ir pienākums uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.
3.4 Katrs dalībnieks var pārstāvēt tikai vienu novadu.
3.5 Šī Nolikuma norādītās sacensības uzskatāmas par atklātām un tajās var piedalīties gan Latvijas, gan citu valstu spēlētāji, kuri nav iekļauti to FIVB un CEV spēlētāju sarakstā, kuriem aizliegts piedalīties jebkādās pludmales volejbola sacensībās.
3.6 Novadu drīkst pārstāvēt tajā reģistrētas biedrības biedri, deklarētie iedzīvotāji vai novadā reģistrētajos uzņēmumos vai pašvaldības iestādēs strādājošās personas.
3.7 Novadu pārstāvošo komandu skaits nav ierobežots.
Sacensību kārtība un izspēles sistēma
4.1 Grupu turnīra izspēles sistēma tiek izspēlēta vadoties, no pieteikto komandu skaita un turnīra organizatoru norādījuma. Maksimālais komandu skaits turnīrā ir 40 komandas.
4.2 Grupu turnīrā komandas tiek salozētas apakšgrupās, ievērojot principu, ka vienā apakšgrupā nedrīkst būt vairāk par divām vienu to pašu novadu pārstāvošām komandām.
4.3 Katrā grupā paredzētas 5 komandas.
4.4 Playoff kārtai kvalificējas visas grupu turnīra komandas.
4.5 Pēc grupu turnīra komandas izspēlē divmīnusu Play-Off sistēmu.
Apbalvošana
5.1 Pašvaldība, kura ir ieguvusi pirmo vietu, iegūst kausu.
5.2 Pirmo četru vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar medaļām, naudas balvām, balvām no sponsoriem.
5.3. Pašvaldību kausa izcīņas turnīra balvu fonds ir 300 (150/90/60) Eur un balvas no sponsoriem.
* pārējie turnīra noteikumi aprakstīti festivāla kopējā nolikumā

O-sands jauniešu U-13, U-15, U-17 turnīrs PIELIKUMS NR.4

NOLIKUMS
Sacensību norises vieta un laiks
1.1 Sacensības norisinās 2018.gada 1.Jūnijā no plkst.1000 – 1800.
Dalībnieku pieteikšanās sacensībām
2.1. Pieteikums skaitās pieņemts ja komanda ir atsūtījusi reģistrācijas e-pastu (baltijassports@gmail.com) ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu. Dalības maksa, ja pārskaita līdz 29.maijam ir 10 Eur Eur ar norādi „Zilo kalnu pludm.vol.fest 2018/turnīrs/komanda”, bet turnīra norises dienā un vietā – 12 Eur.
2.2. Ja apmaksu par dalību turnīrā veic juridiska persona, reģistrējot spēlētājus ir jāatsūta rekvizīti.
2.3. Organizatoru rekvizīti: Biedrība „Baltijas sports”, Reģ.Nr.40008242396, SEB Banka, UNLALV2X, LV07UNLA0050023755346.
Sacensību dalībnieki
3.1 Komanda sastāv no diviem dalībniekiem uz laukuma
3.2 U-13 grupa 2005.-2008.g.dz. zēni un meitenes
3.3 U-15 grupa 2003.-2004. g.dz. zēni un meitenes
3.4 U-17 grupa 2001.-2002. g.dz. jaunieši
3.5 Spēlētājiem, kuri dzimuši līdz 2001.gadam liegts piedalīties festivāla 1.jūnija Jauniešu sacensībās.
3.6 Jauniešu turnīrs uzskatāms par atklātu un tajā var piedalīties gan Latvijas, gan citu valstu spēlētāji, kuri nav iekļauti to FIVB un CEV spēlētāju sarakstā, kuriem aizliegts piedalīties jebkādās pludmales volejbola sacensībās.
3.7 Spēlētājiem OBLIGĀTI reģistrējoties sacensībām sacensību vietā jāuzrāda vismaz viena vecāka parakstīta atļauja par dalību sacensībās.
Sacensību kārtība un izspēles sistēma
4.1 Sacensības notiek divās kārtās grupu turnīrā pēc kā seko vienmīnusa playoff sistēma.
Maksimālais komandu skaits katrā vecuma grupā ir 24 komandas.
4.2 Grupu turnīrā komandas tiek izliktas uz vietas ar izlozes palīdzību.
4.3 Play-off kārtai kvalificējas visas apakšgrupu komandas.
4.4 Jauniešu turnīru U-13 tiesā tiesneši.
·
Apbalvošana
5.1 Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā tiek apbalvoti ar LVF medaļām, diplomiem un balvām no sponsoriem.
5.2 O-sands jauniešu turnīra balvu fonds ir 180 (30×6) Eur dāvanu kartēs.
5.3 Katram spēlētājam paredzēta viena ēdienreize vienu sacensību ietvaros.
* pārējie turnīra noteikumi aprakstīti festivāla kopējā nolikumā

MIX turnīrs PIELIKUMS NR.5

NOLIKUMS
Sacensību norises vieta un laiks
1.1 Sacensības norisinās 2018.gada 2.Jūnijā (sestdienas vakars) no plkst.1900 – 200.
Dalībnieku pieteikšanās sacensībām
2.1.Pieteikums skaitās pieņemts ja komanda ir atsūtījusi reģistrācijas e-pastu (baltijassports@gmail.com) ar spēlētāju vārdiem un turnīra nosaukumu. Dalības maksa, ja pārskaita līdz 29.maijam ir 20 Eur ar norādi „Zilo kalnu pludm.vol.fest 2018/turnīrs/komanda”, bet turnīra norises dienā un vietā – 24 Eur.
2.2. Organizatoru rekvizīti: Biedrība „Baltijas sports”, Reģ.Nr.40008242396, SEB Banka, UNLALV2X, LV07UNLA0050023755346.
Sacensību dalībnieki
3.1 Komanda sastāv no viena vīrieša un vienas sievietes uz laukuma. 3.2 Sacensībās drīkst piedalīties jebkura vecuma sieviešu un vīriešu kārtas pārstāvji. 3.3 Šī Nolikuma norādītās sacensības uzskatāmas par atklātām un tajās var piedalīties gan Latvijas, gan citu valstu spēlētāji, kuri nav iekļauti to FIVB un CEV spēlētāju sarakstā, kuriem aizliegts piedalīties jebkādās pludmales volejbola sacensībās. 3.4 MIX sacensībās nav reitinga ierobežojumu.
Sacensību kārtība un izspēles sistēma
4.1.Ogres Zilo Kalnu Volejbola festivāla sacensības notiek divās kārtās: grupu turnīrs pēc kura seko Play-off divmīnusa izspēļu sistēma. 4.2.Sacensībās, ņemot vērā pieteikto komandu skaitu, tiek noteikta sekojoša izspēles un spēlētāju izlikšanas kārtība: 4.2.1 Grupu turnīra izspēļu sistēma tiek izspēlēta vadoties, no pieteikto komandu skaita un turnīra organizatoru norādījumiem.
4.2.2 Maksimālais komandu skaits grupu turnīrā ir 32 komandas. 4.2.3 Grupu turnīrā Top 8 komandas tiek izliktas pēc Latvijas Pludmales volejbola spēlētāju kopējā reitinga uz pieteikšanās termiņa beigām, kuram klāt ar izlozes palīdzību tiek pielozētas atlikušās, lai katru apakšgrupu veidotu ne vairāk ka 5 komandas.
Apbalvošana
5.1 Kopējais balvu fonda apjoms sastāda 200(100/60/40)Eur un balvas no sponsoriem.
5.2 Katram spēlētājam paredzēta viena ēdienreize vienu sacensību ietvaros.
* pārējie turnīra noteikumi aprakstīti festivāla kopējā nolikumā
PIELIKUMS Nr.7
Vecāku atļauja.
Es, ______________________________ p.k. __________________ ar savu parakstu apliecinu, ka dodu atļauju savam dēlam/meitai _____________________________ piedalīties ”Zilo kalnu pludmales volejbola festivāla” turnīrā, kas norisināsies no šī gada 1.jūnija līdz 2.jūnijam. Esmu informēts (-a), ka neskaidrību gadījumā par šo pasākumu varu uzdot savus interesējošos jautājumus vienam no pasākuma organizatoriem – Gvido pa telefonu 22009934 vai apmeklējot interneta lapu www.facebook.com/zilokalnuvolejbols. Uzņemos pilnu atbildību un piekrītu tam, ka man nebūs nekādu tiesību izvirzīt jebkāda rakstura pretenzijas pret sacensību organizatoriem, dēla/meitas (nevajadzīgo svītrot) potenciālo veselības problēmu gadījumā.
2018.gada ______________ ___________________________
(paraksts, paraksta atšifrējums)
* Parakstot šo pieteikumu, piekrītu, ka biedrība “Baltijas sports”, atbilstoši Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, kas regulē personas datu aizsardzību, apstrādā manus personas datus.
Personas datu apstrādes mērķis – dalība volejbola sacensībās saskaņā ar Zilo kalnu volejbola festivāla nolikuma nosacījumiem.
Sportot ir FORŠI!
Share this Post