Ogres novada sporta laureāts 2017

/ November 23, 2017

Ogres novada sporta centrs aicina pieteikt pretendentus pasākumam Ogres novada “Sporta laureātu 2017”.
 Pretendentu anketas atrodamas Ogres novada pašvaldības, Ogres novada sporta centra un “Osports “ mājas lapā. Pieteikt laureātus ir iespējams arī Ogres novada sporta centrā, Skolas ielā 12, pie sporta projektu koordinatores Gerdas Krūmiņas. Anketu iesniegšanas beigu termiņš ir 2017.gada 31.decembris.

Šogad aicinām īpašu uzmanību pievērst “Sporta laureāts 2017” nolikumam, jo tas būtiski atšķiras no iepriekšējo gadu “Laureātu” formāta. Šī gada nolikumā pretendenti tiek iedalīti “Bērnu sports”, “Jaunatnes sports” un “Pieaugušo sports” kategorijās, kas sīkāk sadalās dažādās nominācijās. Klāt ir nākušas arī jaunas nominācijas, kā, piemēram, “Gada sporta pasākums” un “ Gada sporta entuziasts”. Jaunums – “Pieaugušo sports” kategorija tiek iedalīta “Augstu sasniegumu sports” un “Tautas sports” apakš kategorijās, dodot iespēju pieteikt Latvijas un reģionāla (novada) mēroga sacensību, kā arī starptautisku sacensību un turnīru godalgoto vietu ieguvējus.

Plānots, ka svinīgais pasākums norisināsies 2018. gada 2.februārī plkst. 19.00 Ogres Kultūras centrā, Brīvības ielā 15.

Sīkāka informācija par Ogres novada “ Sporta laureāts 2017” nolikumu un pasākuma norisi pieejama Ogres novada sporta centrā.

Pretendentu anketa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGJO2u0pQuGcb4T67sqnMT6qzx3-VoelHpPW1qD6gvB0JgUg/viewform

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Share this Post