Ogres novada sportiskākie septītklasnieki – madlienieši

/ September 28, 2017

15.septembrī septīto klašu audzēkņi no visa Ogres novada bija ieradušies Ogres novada sporta centrā, lai stafešu sacensībās noskaidrotu, kuras klases kolektīvs ir vissportiskākais. Titulu «Sportiskie 7-tie 2017» godīgā cīņā ieguva Madlienas vidusskolas audzēkņi.

Šī bija tikai otrā reize, kad Ogres novada izglītības iestāžu septīto klašu kolektīvi mērojās spēkiem sportiskā pasākumā. Pirmais tāds pasākums notika 20.aprīlī un svaigā gaisā – āra apstākļos. Toreiz par uzvarētājiem tika pasludinātas trīs klases – Ogres 1.vidusskolas 7.c klase, Ķeipenes pamatskolas 7.klase un Suntažu internātpamatskolas – rehabilitācijas centra 7.klase.

Pagājušajā piektdienā Ogres stadiona hallē bija pulcējušies 14 septīto klašu kolektīvi no visa Ogres novada. Šoreiz skolēnus un viņu pedagogus gaidīja astoņas interesantas un aizraujošas stafetes, kuru veikšanai vajadzēja ne tikai spēku un ātrumu, bet arī izveicību un atjautību, kā arī visas komandas saskaņotu sadarbību.

Par sacensību uzvarētājiem ar 84 punktiem kļuva Madlienas vidusskolas septītās klases audzēkņi, kurus vadīja sporta skolotāja Rita Pučekaite: Agnese Cinīte, Dāvis Saimons Jākobsons, Reinis Kurtišs, Keita Lamberte, Elīza Liepiņa, Agija Masiule, Jēkabs Pumpurs, Matīss Rozenšteins, Kalvis Streilis, Alise Trence, Renāte Veļigurska, Ilgonis Vēzis un Emīls Ernests Zvirbulis.

Par septiņiem punktiem atpalika un 2.vietā ierindojās Ogres 1.vidusskolas 7.d klase, bet godpilno 3.vietu ieņēma Ogres Valsts ģimnāzijas 7.a klase, kas no uzvarētājiem atpalika par veseliem 13 punktiem. 4.Ogres Valsts ģimnāzijas 7.b klase, 5.Ogres 1.vidusskolas 7.c klase, 6.Suntažu vidusskolas 7.b klase, 7.Jaunogres vidusskolas 7.b. klase, 8.Ogresgala pamatskolas 7.klase, 9.Suntažu vidusskolas 7.a klase, 10.Ogres 1.vidusskolas 7.a klase, 11.Ogres 1.vidusskolas 7.b klase, 12.Taurupes vidusskolas 7.klase, 13.Ķeipenes pamatskolas 7.klase, 14.Ogres Valsts ģimnāzijas 7.c klase.

Ritvars Raits

Gerdas Sedojas foto

Attēlā: Madlienas vidusskolas 7.klase un sporta skolotāja Rita Pučekaite pēc titula «Sportiskie 7-tie 2017» izcīnīšanas.

Pārpublicēts no laikraksta “Ogres Vēstis Visiem”

Share this Post