Policijas kausu volejbolā izcīna Ogres tehnikums

/ November 24, 2016

23. novembrī Ogres stadiona hallē jau 13. reizi norisinājās volejbola turnīrs Ogres, Lielvārdes, Ķeguma un Ikšķiles novada vidējo mācību izlasēm, kurā vidusskolniekiem ir iespēja uzspēlēt pret Valsts policijas Ogres iecirkņa komandas. Šoreiz policisti palika nepārspēti, bet, tā kā viņi vienmēr piedalās ārpus konkursa, lielāko kausu par pirmo vietu saņēma Ogres tehnikuma volejbolisti, kuriem tāds panākums jau piekto reizi pēc kārtas.

Šoreiz kopā ar policistiem volejbola turnīrā piedalījās sešus skolu komandas, tostarp Tīnūžu pamatskolas izlase, kurā sportu tagad pasniedz bijušais policijas darbinieks Kārlis Vīksne. Protams, gados krietni jaunākajiem tīnūžniekiem nebija viegli sacensties ar vidusskolēniem, tāpēc pusfinālā viņi neiekļuva – tāpat kā vēl viena A grupas komanda – Madlienas vidusskolas izlase. Visas uzvaras A grupā izcīnīja Ogres tehnikuma volejbolisti, bet 2. vietu sīvā cīņā ieguva E.Kauliņa Lielvārdes vidusskolas puiši. No B grupas pusfinālam kvalificējās policisti un Ogres 1. vidusskolas komanda, bet mājās varēja doties ķegumieši.

Vienā pusfināla spēlē Ogres tehnikums tikās ar Ogres 1. vidusskolu un bija pārliecinošāki labāks ar 2:0. Arī otrā pusfinālā tāds pats rezultāts – Ogres iecirkņa izlase pārspēja jaunos lielvārdiešus. Spēlē par 3. vietu Ogres 1. vidusskolas komanda ar 2:0 uzvarēja E.Kauliņa Lielvārdes vidusskolas puišus, bet lielajā finālā policisti ar 2:0 bija pārāki par Ogres tehnikumu.
1.vietā Ogres tehnikums: Ainārs Antiņš, Klāvs Briedis, Arvis Tišonoks, Edgars Liepiņš, Elvis Audzītis, Armīns Tomiņš, Sandis Babauskis, Henrijs Grīnblats un Madis Tahtahunovs. Sporta nodaļas vadītāja Linda Caune
2.vietā Ogres 1. vidusskola: Mareks Viņiarskis, Argintas Drinks, Markuss Bauģis, Valters Reneslācis, Eduards Dzenis, Daniels Martinkens, Juris Miezītis un Reinis Vegners. Sporta skolotājs Gatis Heidingers
3. vietā E.Kauliņa Lielvārde vidusskola: Timofejs Žuks, Ričards Ceplišs, Oskars Lejnieks, Ralfs Jonikāns, Jānis Krūka un Rūdis Žukelis. Sporta skolotāja Iveta Puķīte.

Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika atzīti Klāvs Briedis no Ogres 1. vidusskolas un Mareks Viņiarskis no Ogres tehnikuma. Turnīra rīkotāji pateicās arī abiem tiesnešiem – Gatim Heidingeram un Uldim Vītolam, kā arī Ogres novada sporta centra direktorei Dzirkstītei Žindigai par veiksmīgo sadarbību. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirkņa komandā spēlēja: Vilnis Naglis, Māris Pucis, Raitis Kuks, Raivis Šaraks, Andris Bogdāns, Sergejs Belouss un Edgars Prusaks.

Share this Post