Noslēdzies veselības skrējienu seriāls “Madlienas apļi 2016”

/ October 13, 2016

Laikā no 4. maija līdz 29. septembrim katru trešdienu Madlienas stadionā jebkurš interesents varēja piedalīties pusstundas skrējienā. Kopumā šo iespēju izmantoja 43 dalībnieki, aktīvākie no viņiem pēc sacensību pēdējās kārtas tika apbalvoti.

Sevišķi aktīvi “Madlienas apļu 2016” skrējēji bija skolas vecuma bērni. Grupā, kurā startēja 2006. gadā dzimušie un jaunāki skrējēji, starp meitenēm pirmajā vietā ar 119 apļiem bija Sandija Liepa, otrā labākā – Monika Dehteviča (117 apļi),bet trešā – Melisa Trūba (39 apļi). Starp zēniem šajā pašā grupā pirmais bija Elvis Dišreits (191 aplis), otrais – Artūrs Trūba (92 apļi), bet trešais – Mārcis Mežajevs (89 apļi). Grupā, kurā startēja 2005. – 2001.gadā dzimušie bērni, aktīvāki bija zēni. Pirmajā vietā Ivars Dehtevičs (360 apļi), otrais – Sandis Anančonoks (84 apļi), trešajā vietā Edgars Mežajevs – 72 apļi. Pieaugušo grupā ļoti aktīva skrējēja bija un absolūtajā vērtējumā pirmo vietu ieguva Valentīna Malnača (215 apļi). Pateicības rakstus saņēma Ēriks Lūsis (31 aplis) un Alise Žurēviča (37 apļi).

Sacensības notika neatkarīgi no laika apstākļiem, šis aspekts dalībniekus organizēja regulārām skriešanas nodarbībām. Skrējienu seriāls notika, pateicoties Ogres novada sporta centram, kas nodrošināja balvas un pārējo materiālo atbalstu. Madlieniešu aktivitāte bija atzīstama, ļoti iespējams, ka šādas sacensības notiks arī nākamgad. Tiksimies Madlienas stadionā!

skrejiens

Share this Post