Ogres frisbija klubam 1.vieta Igaunijā

/ August 1, 2016

Aizvadītajā nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Pērnavā norisinājās starptautiskais frisbija turnīrs Mixed Madness, kur par čempioniem kļuva Ogres frisbija klubs, kas finālā ar 11:10 pārspēja Krievijas Old Fasion. Bronzas godalgas izcīnīja Salaspils Jr.

Mixed Madnes ir Baltijā lielākais starptautiskais frisbija turnīrs, kas norisinās jauktajā grupā. Šogad turnīrs notika jau trešo reizi un pulcēja kopumā 10 komandas no Igaunijas, Latvijas un Krievijas. Latviju pārstāvēja 4 komandas- Ogres frisbija klubs, Salaspils Jr, Ventspils Pandas un Sirocco Ultimate.

Finālā jau otro reizi čempionātā tikās Ogres frisbija klubs un Old Fasion, pirmajā tikšanās reizē ļoti saspringtā cīņā pārāki izrādījās Ogres frisbijisti (10:9). Arī finālspēle ritēja punkts punktā, Krievu komandai izvirzoties vadībā un ogrēniešiem rezultātu izlīdzinot. Pie rezultāta (4:5) Ogres komandai izdevās veikt izrāvienu un iegūt 3 punktu pārsvaru (7:10). Laikam beidzoties Krievijas komandai izdevās vienu punktu atspēlēt (8:10), kas nozīmēja, ka no uzvaras Ogres frisbiju klubu šķīra tikai viens sekmīgs uzbrukums. Old Fasion veiksmīgā darbība aizsardzībā ļāva komandai izlīdzināt rezultātu (10:10). Ogres komanda, tieši pirms izšķirošā punkta, nolēma pieprasīt minūtes pārtraukumu, lai atpūtinātu komandas līderus. Atsākoties spēlei Ogres frisbija klubs devās uzbrukumā, līdz tika raidīta nesekmīga tālā piespēle, kas deva cerības Krievijas komandai. Ogres komandas ciešā aizsardzība ļāva ātri atgūt uzbrukumu, ko veiksmīgi arī izdevās realizēt, kas nozīmē, ka ar rezultātu 11:10 par 2016.gada Mixed Madness čempioniem kļuva Ogres frisbija klubs.

Ogres frisbija komandā spēlēja – Ričards Raciņš, Nauris Jasukevičs, Dace Cīrule, Linda Gulbe, Māris Lukševics, Reinis Ignatāns. Ģirts Betmanis, Mārtiņš Saulīte, Harijs Dombrovskis, Sintija Liepiņa, Veronika Vasiļjeva, Igors Minovs, Renārs Čeredņičenko, Rūta Butāne  un Salaspils frisbija kluba pārstāvji – Monta Poduma, Santa Možeika un Reinis Otisons.

13680392_1378984312116787_1989726940187086152_o (1)

Share this Post