Ogres pilsētas svētku programma

/ July 22, 2016

Ogres pilsētas svētku aktivitātes Ogres novada sporta centrā un pilsētā.

No 4. – 7. augustam Ogrē svinēsim pilsētas svētkus. Četru dienu garumā gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem būs iespēja baudīt plašu kultūras un sporta programmu, kas šogad apvienota zem nosaukuma “Dzīve ir svētki”.
Pilsētas svētkos visi pasākumi ir bezmaksas. Svētki ir dāvana Ogres pilsētas 88 gadu jubilejā.

 

CETURTDIENA, 4. augusts
Atklājot jaunizveidoto sporta laukumu dabas parkā “Ogres Zilie kalni”, 4. augustā norisināsies nakts volejbola sacensības. Organizators – Ogres novada Sporta centrs.
PIEKTDIENA, 5. augusts
Iedzīvinot Ogres kā kūrorta pilsētas šarmu, piektdien no pl. 19 svētku ieskaņas pasākums Ogres promenādē.
Svētkus atklāsim ar gospeļa kora GG Choir koncertu uz Ogres 1. vidusskolas kāpnēm.
Promenādē darbosies kafejnīcas, spēlēs pūtēju orķestris, būs retro tērpu demonstrējumi, kā arī foto darbnīcas un iespējas piedalīties radošajās un sportiskajās aktivitātēs.
Vakara kulminācija no pl. 21.00. Uz Ogres upes plosta uzstāsies koklētāja Laima Jansone kopā ar DJ Monsta un grupa Coolmans report.Turpinājumā uguns šovs Pulse effect vadībā. Koncerta daļu noslēgsim ar nakts uguņošanu pie Līkā tilta.
Pēc uguņošanas zaļumballe Ogres skvērā ar pūtēju orķestri.
Uz pasākumu aicinām iedzīvotājus ierasties 20./30. gadu noskaņās raksturīgos tērpos!
SESTDIENA, 6. augusts
Sestdienas rītu atklāsim ar tradicionālo Amatnieku gadatirgu uz Brīvības ielas. Par lustīgu svētku noskaņu rūpēsies Ogres Kultūras centra amatierkolektīvi.
Pirmo gadu svētkos sveiksim arī novada jaundzimušos. Vecākiem ar bērniem līdz gada vecumam pulcēšanās iepretim Ogres novada pašvaldībai pl.10.00.
No pl. 10 laukumā pie Ogres Kultūras centra sportiskās aktivitātes. Organizē Ogres novada Sporta centrs. Būs basketbola, florbola sacensības. Ielu vingrotāju, Ogres sporta klubu paraugdemonstrējumi. Kā arī spēkus varēs pārbaudīt izturības spēlē Spēcīgākā pilsēta.
Bērnu pilsētiņā pļavā aiz Ogres Kultūras centra jau no pl.10.00 aicinām uz aktīvu sportisko spēli ģimenēm Mazais stiprinieks.
Līdz 1. augustam aicinām pieteikties uzņēmumus un iestādes Ogres pilsētas svētku gājienam.Šogad gājiens tas norisināsies sestdien, pl.19.00 no Ogres ģimnāzija stadiona līdz Ogres estrādei, kur pl. 20.00 sāksies Ogrei 88 svētku koncerts.
Pirms koncerta kopīga gājiena dalībnieku fotogrāfēšanās.
Atzīmējot pilsētas bezgalības dzimšanas dienu, Ogres estrādē šogad uzstāsies mūsējie. Programmā konkursa Zaļais knābis dalībnieki grupa Piparmētras un J.E.E.B., grupaLinga, Justs, grupa COLT ar viesiem – Alex, Aija Andrejeva, Ainars Virga un Jānis Drēģeris. Pasākumu vadīs Gvido Linga. Nakts balle ar grupu KEKSI.
SVĒTDIENA, 7. augusts
No pl. 6.00 makšķērēšanas sacensības pie sūkņu stacijas.
No pl. 11 sporta sacensības Ogres stadionā.

13835601_10210184722843835_760221977_o

Share this Post