Ogres stadionā Invalīdu biedrības sporta spēles

/ July 19, 2016

Šodien Ogres novada Sporta centra stadionā pulcējās Ogres Invalīdu biedrības biedri, lai pavadītu dienu aktīvā un sportiskā gaisotnē.

Tradicionālajām sporta spēlēm bija pieteikušies 99 dalībnieki no Ogres Invalīdu biedrības Ogres un Ķeguma nodaļas. Pavisam Ogres Invalīdu biedrībā ir aptuveni 450 biedru.

“Iespēju piedalīties sporta spēlēs vērtēju ļoti pozitīvi. Ikdienā jau arī kustos pa māju, apkopjot saimniecību,” stāsta Vineta Škeltiņa no Birzgales. Arī birzgaliete Antra Priedīte ir aktīva sporta pasākumu atbalstītāja, tikai vienu reizi nav varējusi piedalīties sporta spēlēs. Neiztrūkstoši sporta spēlēs klāt ir arī rembatietis Ziedonis Romāns.

“Sporta spēles ir viena no tām retajām reizēm, kad mēs tik kuplā skaitā varam visi kopā tikties. Tikai ballēs, ekskursijās un sporta spēlēs, bet citādi jau vairāk kontaktējamies tikai savas grupas ietvaros,” atklāj ogrēniete Velta Vītola.

Atklājot sporta spēles, dalībniekus sveica Ogres Invalīdu biedrības priekšsēdētāja Ilga Marta Linkuma, novēlot visiem jauku un veselīgu dienu.
Sporta spēles vadīja Ogres novada Sporta centra Sporta attīstības darba organizatore Sanita Tauriņa. Sportiskām aktivitātēm piepildītā diena sākās ar vingrošanu jeb, sportistu terminoloģijā izsakoties, “iesildīšanos”.
“Sporta spēļu dalībniekiem jāveic sešas aktivitātes – basketbola ātrmetieni (no brīvi izvēlētās vietas bumba jāiemet grozā), atmiņas spēle (jāsameklē divi vienādi attēli), “picu” ripināšana, frisbija un florbola elementi, jāuzceļ un jānojauc Eifeļa tornis,” informē S.Tauriņa.

Sacensību norisi uzraudzīja tiesneši – Ogres novada Sporta centra brīvprātīgie jaunieši. Sporta spēļu noslēgumā neizpalika arī apbalvošanas ceremonija. Pirmo trīs vietu ieguvēji visās disciplīnās (vīriešu un sieviešu grupā) saņēma medaļas un diplomus, bet ikviens dalībnieks – Pateicības rakstu.

Katram sporta spēļu dalībniekam arī sacensību atbalstītāju – SIA “Fazer Latvija” – dāvinātais maizes klaipiņš, lai būtu spēks nākamajām sportiskajām aktivitātēm.

148584

Share this Post