Ogres handbola seniori pirms finālposma vicelīderu godā

/ March 25, 2016

Ogrē notika Latvijas veterānu čempionāta handbolā trešā posma spēles, kurās ar divām uzvarām un vienu zaudējumu 2.vietu izcīnīja komanda “Ogre”. Vicelīderu godā Ogres seniori ir arī čempionāta kopvērtējumā.

Ogres posmā mūsu handbola seniori ar 8:12 piekāpās čempionāta līderei “Jūrmalai”, bet ar 13:12 pārspēja RTU komandu, kā arī ar 15:13 uzvarēja “Vaiņodi/Priekuli”. Ogres posmā ar 6 punktiem uzvarēja “Jūrmala”, 2.vietā ar 4 punktiem “Ogre”, seko RTU ar 2 punktiem un “Vaiņodes/Priekules” handbolisti, kuri šoreiz pie punktiem netika. Posma rīkotāji apbalvoja katras komandas labāko spēlētāju – J.Eglīti (Jūrmala), I.Lastovsku (RTU) un Z.Ģībieti (Vaiņode/Priekule). Par labāko komandā “Ogre” tika atzīts vārtsargs Pēteris Ratnieks. Ogres komandā spēlēja: Gatis Rošāns, Andris Sosnars, Egils Rieksts, Arno Oerts, Juris Nazarovs, Ingemars Grevelis, Pēteris Ratnieks, Jānis Avotiņš, Jānis Smagars, Juris Mazurenko un Helmuts Elmeris. Komandas pārstāvis – Māris Koks.

Pirms čempionāta finālposma, kas nākamajā mēnesī notiks Spuņciemā, kopvērtējuma 1.vietā ar 15 punktiem atrodas “Jūrmala”, 2.vietā ar 12 punktiem “Ogre”, 3.vietā ar 6 punktiem RTU, bet ar 3 punktiem turnīra tabulu noslēdz “Vaiņode/Priekule”.

Informāciju sagatavoja Andris Sosnars

Share this Post