Ogres NSC Vecgada kausi aizceļo uz Valli, Tīnūžiem un Vecumniekiem

/ December 30, 2015

27. decembrī notika tradicionālais volejbola turnīrs jauktajām komandām – Ogres novada sporta centra Vecgada kausu izcīņas. Astoņu komandu konkurencē pirmo vietu jau otro gadu pēc kārtas izcīnīja “Valle”, otrajā vietā ierindojās “Tīnūži”, bet trešo vietu ieguva Vecumnieku “Pīrādziņi”.

Visas astoņas komandas bija sadalītas divās apakšgrupās, kurās spēkojās katra ar katru, cenšoties iekļūt divu labāko skaitā, lai kvalificētos pusfinālam. A grupā tas izdevās komandām “Valle” un “Sniegavīri”, bet B grupā – “Tīnūžiem” un “Pīrādziņiem”. Pirmajā pusfināla pārī “Valle” tika galā ar Vecumnieku “Pīrādziņiem”, bet otrā “Tīnūži” pārspēja ogrēniešu, ķegumiešu un lielvārdiešu izveidoto komandu “Sniegavīri”. Spēlē par 3. vietu “Pīrādziņi” 2:0 uzvarēja “Sniegavīrus”. Lielā fināla izšķirošajā setā tīnūžniekiem pietrūka tikai pāris punktu, lai izcīnītu pašu lielāko Vecgada kausu. Tomēr jau otro gadu pēc kārtas viņiem tas neizdevās – tika izsēts četru punktu pārsvars un piedzīvots sāpīgs zaudējums, paliekot otrajā vietā. Toties Valles florbolisti varēja līksmot, jo pirmā vietas Ogres NSC rīkotājā Vecgada kausu izcīņas turnīra gūta jau otro gadu pēc kārtas.

Vecgada kauss volejbolā Valle
1. vietā “Valle”: Laura Strupa, Ina Lukjaņina, Daila Žukauska, Jānis Krēmers, Rolands Plēsnieks un Jorens Janišonis.

Vecgada kauss volejbolā Tīnūži
2. vietā “Tīnūži”: Mārcis Bērziņš, Agita Kābele, Kristīne Vīķele, Jānis Baltruns, Santa Emsiņa, Raivis Kābelis un Māris Brēķis.

Vecgada kauss volejbolā Pīrādziņi
3. vietā “Pīrādziņi”: Ilze Valaine, Mārīte Brice, Zane Saudorga, Viktors Valainis, Gints Kalniņš un Jānis Zadovskis.

Share this Post