Ziemassvētku kausus sadalījuši ložu šāvēji

/ December 23, 2015

Pagājušās nedēļas nogalē notika Ogres novada sporta centra rīkotā Ziemassvētku kausu izcīņa ložu šaušanā, kurā par uzvaru cīnījās 22 snaiperi. Dāmu konkurencē 1.vietu ieguva Laila Miķelsone, aiz sevis atstājot Jolantu Žiguļinu-Klaužu un Annu Komisarovu, bet starp kungiem vistrāpīgākā acs bija Ivaram Upītim, kuram piekāpās Nauris Reinsons un Reinis Upītis.

Lai uzvarētu šajās sacensībās, kurās tika šauts no mazkalibra šautenēm, dalībniekiem bija jāveic trīs dažādi vingrinājumi – ātršaušana, kā arī šaušana ar laika kontroli no pozīcijām “guļus” un “stāvus”. Piecu daiļā dzimuma snaiperu konkurencē ar visiem uzdevumiem vislabāk galā tika Laila Miķelsone, kurai kopvērtējumā 58 punkti un 1.vieta. 2.vietā ar 54 punktiem ierindojās Jolanta Žiguļina-Klauža, bet 3.vietā Anna Komisarova (49 punkti). 4. un 5.vietu ar 45 punktiem katrai dalīja Diāna Skļara un Žanna Stajevska.

Par uzvaru vīru konkurencē sacentās 17 šāvēji. Vislabāk veicās Ivaram Upītim, kurš kopumā ieguva 55 punktus un 1.vietu. Tikai par punktu no čempiona atpalika Nauris Reinsons, bet godpilnajā 3.vietā ar 48 punktiem ierindojās Reinis Upītis. Labāko sešiniekā vēl iekļuva Guntars Eisaks (46 punkti), kā arī Pēteris Brokeris un Ralfs Dirnēns – pa 39 punktiem.

Nākamās Ogres NSC organizētās šaušanas sacensības notiks jau janvārī. Tajās tiks izmantotas pistoles.

Šaušana 2015

Share this Post