Piesaki savus pretendentus balvai „Ogres novada sporta laureāts 2015”

/ December 15, 2015

Ogres novada pašvaldība organizē pasākumu „Ogres novada sporta laureāts 2015” un aicina pieteikt pretendentus šīs balvas saņemšanai.

Pasākuma mērķi ir apbalvot sportistus(-es), sporta spēļu komandas, viņu trenerus(-es) par augstvērtīgu rezultātu sasniegšanu jaunatnes sportā un pieaugušo sportā, informēt sabiedrību par sportiskajiem sasniegumiem 2015. gadā un stimulēt sportistus startiem sacensībās un rezultātu izaugsmei, kā arī pateikt ”Paldies” par sadarbību pašvaldībai, atbalstītājiem, līdzjutējiem, treneriem, pedagogiem, sportistiem.

Pieteikumi (anketa) iesniedzami līdz 20.12.2015. Ogres novada pašvaldības Izglītības un sporta pārvaldē vai elektroniski – dzirkstite.zindiga@ogresnovads.lv.

Sīkāka informācija pa tālruni 29449197.

Sasniegtos rezultātus un pretendentus izvērtēs un apstiprinās Ogres novada Sporta attīstības konsultatīvā komisija.

Par „Ogres novada sporta laureātu” jaunatnes vecuma grupā var kļūt ikviens Ogres novada jaunietis(-e) vecumā līdz 21 gadam (ieskaitot), kā arī sportisti pieaugušo grupā (22 gadi un vecāki), kuri izpildījuši šī nolikuma prasības. Sportistam(-ei), komandai ir jāpārstāv Ogres novadā reģistrētās sporta organizācijas vai citviet reģistrētās sporta organizācijas, kas dod būtisku ieguldījumu Ogres novada vārda popularizēšanā.

Pasākums „Ogres novada sporta laureāts 2015” notiks 2016. gada 22.janvārī plkst.19.00, Ogres Kultūras centra Deju zālē, Brīvības iela 15.

Nolikums un pieteikuma anketa skatāmas pielikumā.

Konkursa nolikums
Pieteikuma anketa

Share this Post