“Ogres Vilki” jaunieši pārliecinoši uzvar Talsus

/ November 28, 2019

Pagājušā nedēļā florbola kluba “Ogres Vilki” virslīgas komanda piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:12 (0:3 1:5 1:4) viesojoties Cēsīs pie vietējās “Lekrings” komandas.
“Lekrings” komanda bija guvusi uzvaras pēdējās 4 spēlēs un bija noskaņojusies uzvaru sēriju pagarināt. Jau no paša sākuma spēle pārsvarā norisinājās Ogres komandas aizsardzības zonā un otrajā minūtē  Jorens Malkavs raidīja bumbiņu Pētera Stepīša sargātajos vārtos. Ogres komandai spēle nevedās un pirmajā periodā tika zaudēti vēl divi vārti.
Otrais periods “Ogres vilki” komandai iesākās cerīgi, kad trešdaļas otrajā minūtē pēc Edgara Birkenfelda piespēles precīzs bija Kārlis Krastiņš, taču šie bija vienīgie Ogres komandas gūtie vārti šajā spēles periodā, bet pretinieki guva vēl 5 bez atbildes vārtus.
Trešajā periodā “Ogres Vilki” komandas vārtos stājās Edgars Engelberts un tika pārspēts jau pēc 24 sekundēm. Turpinājumā pēc Alda Ābrama piespēles vārtus guva Stefans Dimza, kas bija arī pēdējie vārti šajā spēlē Ogres komandai. Trešajā spēles daļā cēsinieki guva vēl 3 vārtus un spēle beidzās ar rezultātu 2:12.
Par labāko spēlētāju Cēsu “Lekrings” komandā tika atzīts Kārlis Bulmeisters, kas izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem. Rezultatīvākais bija Jānis Rajeckis ar 5 (1+4) punktiem, bet pavisam šajā spēlē 11 cēsinieki atzīmējās spēles protokolā ar vārtiem vai piespēli. Par labāko spēlētāju “Ogres Vilki” vienībā tika atzīts Edgars Birkenfelds, kas izcēlās ar vienu piespēli.
Pēc šīs spēles Cēsu “Lekrings” ar 23 punktiem 10 spēlēs ieņem 1. vietu regulārā čempionāta tabulā, bet “Ogres Vilki” uz vienu dienu noslīdēja uz čempionāta pēdējo pozīciju. Ogres komandai, tāpat kā nākamajai tās pretiniecei Bauskas vienībai, pagaidām nav gūtu uzvaru un spēles punktu.
Nākamās “Ogres Vilki” virslīgas spēle norisināsies neierastā laikā, jo komandas treneris un mediķe decembra sākumā dosies pārstāvēt Latvijas valstsvienību Pasaules čempionātā florbolā sievietēm, kas norisināsies Neišateles pilsētā Šveicē. Gaidām Jūsu atbalstu šo ceturtdien, 28. novembrī plkst. 20.00, kad notiks spēle par turnīra tabulas priekšpēdējo vietu pret otru turnīra pastarīti “Bauska” komandu. Būsiet gaidīti atbalstīt komandu šajā principiālajā cīņā. Aiznākamo spēli mājas laukumā komanda aizvadīs pirmdienā 16. decembrī plkst. 20.00. Abas spēles notiks ierastajā vietā – Ogres 1. vidusskolas sporta zālē.

Savukārt pagājušā svētdienas pēcpusdienā “Ogres Vilki” U14 komanda uzņēma vienaudžus no “Talsu NSS/Krauzers”, kas tika pieveikti ar rezultātu 9:2 (2:1 3:0 4:1). Rezultatīvākais šajā spēlē Ogres komandas rindās bija tās līderis Normunds Skučers ar 6 punktiem (3+3), kā arī Kārlis Stukāns ar 3 gūtiem vārtiem, kurš arī tika atzīts par spēles labāko spēlētāju. Talsu komandas vidū par labāko spēlētāju tika atzīts pirmo vārtu autors Gustavs Grahoļskis.
“Ogres Vilki” U14 komanda ar vienādu punktu skaitu šobrīd ierindojas turnīra tabulas otrajā vietā aiz “Ķekavas Buldogs” komandas, bet ogrēnieši ir aizvadījuši vienu spēli mazāk.
Nākamā spēle florbola kluba “Ogres Vilki” jauniešiem būs U11 vecuma grupas komandai 2. decembrī plkst. 17.30 Baložos, kur tā tiksies ar vietējā florbola kluba “Baloži” komandu.

“Ogres Vilki” klubu atbalsta Ogres novada pašvaldība, BSW Latvia, Autociems, Rozes bode, Macron Latvia, Fazer Latvija, minerālūdens Mangaļi, Oxdog – florbolaveikals.lv, Fazer Latvija un nrg4strong.com.

Share this Post