Ogres novada sporta centrā aizvadīta ģimeņu diena – “Saldāka dzīve Tev un man”

/ November 5, 2018

Ogres novada sporta centrā, 4. novembrī, tika veiksmīgi aizvadīts Ģimeņu pēcpusdienas pasākums – “Saldāka dzīve Tev un man”, kur  dalībniekiem divu stundu garumā kopīgiem spēkiem bija jāveic virkne sportisku un aizraujošu uzdevumu. Piedalīties pasākumā bija aicināta ikviena Ogres novada ģimene, kurā vismaz viens dalībnieks ir vecumā no 5 līdz 10 gadiem. Visas komandas veiksmīgi tika galā ar rūpīgi sagatavotiem 13 pārbaudījumiem, sākot ar “Milzu kedu” un piepūšamo atrakciju “Pitons Lee” stafeti un beidzot ar “Gudrības salas” jautājumiem. Par dalību pasākumā katra komanda saņēma piemiņas veltes- komandas sertifikātu , kārumu , “Ogrei- 90” veltītu aprocīti un galda spēli.

Pasākumā dzīvesprieku un pozitīvu atmosfēru uzturēja projekta ietvaros iegādāts jaunais talismans “Konfekte”, kas nākotnē turpinās priecēt mazo Ogres novada iedzīvotāju sirdis dažādos sporta un ar izglītību saistītos pasākumos.

Gandarījums par aktīvu un sportisku dienu bija visiem, kuri uzdrīkstējās un  piedalījās. Paldies “Sportiskās meičas”, Kraujas”, “Dzirnavnieki”, “Pūčuki”, “Lauvas”, “Gliemeži”, “Andžānu cilts”, “Zīļuki”, “LAT MĒS”, “Lauvas nagi”, “Ronaldo” un “Bumba” komandām.

Projektu realizēja biedrība “SK Skrējiens”, pateicoties Ogres novada pašvaldības finansiālā atbalsta konkursa projekta “ R.A.D.I.- Ogres novadam” ietvaros.

 

Informāciju sagatavoja: “SK Skrējiens”

Share this Post