Kausus šaušanā izcīna Ratnieks, Ertmane un Melnis

/ May 22, 2018

19. maijā, kad snaiperi sacentās par Ogres novada sporta centra Vasarsvētku kausu šaušanā ar pistoli, par uzvarētāju jau ne pirmo reizi kļuva Atis Ratnieks. Pagājušā mēneša beigās notikušajās “Aprill, Aprill – 2018” kausa izcīņas sacensībās ar mazkalibra šauteni dāmu konkurencē pirmo reizi triumfēja Kristīne Ertmane, bet starp kungiem nepārspējams bija Agris Melnis.

Šaušanā ar pistoli Atis Ratnieks uzvarēja abos vingrinājumos un ar 40 punktiem ieguva pirmo vietu un lielāko kausu. Sīva cīņa norisinājās par otro vietu, uz kuru pretendēja gan Pēteris Brokeris, gan Andris Dimants. Abi sacensību dalībnieki savāca pa 34 punktiem, bet pēc papildrādītāja (labāks rezultāts otrajā viengrinājumā) 2. vieta tika piešķirta Pēterim Brokerim, kamēr Andrim Dimantam nācās samierināties ar 3. vietu.

Šaušanā ar mazkalibra šauteni dāmu konkurencē pirmajā vingrinājumā uzvarēja Kristīne Ertmane, bet ar otrajā vingrinājumā izcīnīto otro vietu izrādījās pietiekami, lai viņa ar 38 punktiem kļūtu par lielākā kausa ieguvēju. Otrajā vietā ar 36 punktiem ierindojās Inta Jankovska, bet godpilno trešo vietu ar 34 punktiem izcīnīja Laila Miķelsone. Kungu sacensībās abos vingrinājumos nepārspējams bija Agris Melnis – 40 punktu un 2. vieta. Kausu par otro vietu saņēma Pēteris Brokeris, kuram 36 punkti, bet trešajā vietā ar 32 punktiem ierindojās Aigars Melnis.

Share this Post