Par Ogres novada čempioni volejbolā kļūst “Jumprava”

/ April 11, 2018

7. aprīlī Ogres stadiona hallē četras komandas cīnījās par Ogres novada čempiones volejbolā titulu. Finālspēlē “Jumprava” ar 2:1 pārspēja “Ķegumu”, bet mačā par bronzas medaļām Ogres “Tilbe” ar 2:0 bija pārāka pat komandu “Tīnūži”.

Turnīra pirmajā posmā katra komanda tikās ar katru. Pa sešiem punktiem ieguva “Jumprava”, kas ar 0:2 zaudēja “Ķegumam”, un arī ķegumieši, kuri ar 1:2 piekāpās “Tilbei”. 3. vietu ar četriem punktiem ieņēma “Tīnūži”, kas ar 2:0 pieveica “Tilbi”, bet ogrēnieši ar diviem ierindojās ceturtajā vietā. Spēlē par bronzas medaļām “Tilbe” pārliecinoši ar 2:0 revanšējās tīnūžniekiem un izcīnīja godalgoto trešo vietu. Lielajā finālā tikās “Jumprava” un “Ķegums”, un arī jumpravieši izšķirošajā mačā spēja revanšēties ķegumiešiem (2:1), izcīnot čempionu kausu un zelta medaļas.

  1. vietā “Jumprava”: Kristaps Skudra, Juris Skudra, Valts Benjavs, Miks Pamiljans, Raivis Sviklis un Māris Grants.
  2. vietā “Ķegums”: Raivis Šaraks, Uģis Žeivinieks, Uldis Vītols, Mārtiņš Strauss, Žanis Silinevičs, Artūrs Zobkovs, Edvards Ansons un Rinalds Vaiders.
  3. vietā “Tilbe”: Māris Pucis, Edgars Prusaks, Dainis Plaudis, Andrejs Vasiļevičs, Kārlis Pilmanis, Andris Bogdāns, Miks Laganovskis, Jegors Lukjaņins, Jānis Krēvers un Rolands Plēsnieks.

Share this Post