ONSC piedzīvo otro neveiksmi pēc kārtas

/ June 14, 2017

Otro zaudējumu pēc kārtas Latvijas čempionāta futbolā 2. līgas turnīrā, kas vienlaikus ir arī Rīgas reģiona čempionāts, cietusi komanda “Ogres novada sporta centrs”, kas 13. jūnija pievakarē viesos ar 1:3 (1:1) atzina “EXCONDO” pārākumu. Vienīgos vārtus ogrēniešu labā guva kapteinis Ģirts Tumans.

Ogres komanda, kas pagājušās nedēļas nogalē savā laukumā rezultatīvā mačā ar 3:4 atzina FK “Jūrnieks Rīga” pārākumu, zaudējot B grupas turnīra tabulas līderes godu, otrdien devās uz Rīgu, lai mērotos spēkiem ar vēl vienu favorīti – “EXCONDO”. Jau 9. minūtē ogrēnieši nonāca zaudētāju lomā, jo mājinieku rindās ar precīzu sitienu izcēlās Felipe Ksaviers – 0:1. 18. minūtē kārta līksmot bija ONSC futbolistiem, jo mūsu komandas kapteinis Ģirts ONSC ar precīzu sitienu atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Otrajā puslaikā ogrēniešiem vairs neizdevās pārspēt laukuma saimnieku vārtsargu, bet pašu aizsardzība kapitulēja vēl divas reizes. 49. minūtē rīdzinieks Ričards Jirgensons panāca 2:1 savas komandas labā, bet 67. minūtē viņa komandas biedrs Pāvels Truņins uzstādīja spēles galarezultātu – 3:1.

Spēles protokols: ŠEIT

“EXCONDO” pēc šīs uzvaras kļuva par B grupas turnīra tabulas līderi. “Ogres novada sporta centram” tabulā joprojām ir 12 punkti, kas šobrīd deviņu komandu konkurencē ļauj ieņemt dalītu 4. vietu. Nākamo spēli ogrēnieši aizvadīs jau piektdien, 16. jūnijā, kad savā laukumā uzņems FC “RAITA”. Spēles sākums pulksten 19.30.

Informācija par komandu ONSC un turnīra tabula: ŠEIT

Share this Post