Florbolā sacenšas paši jaunākie skolēni

/ March 24, 2017

22.martā Madlienas vidusskolas sporta zālē bija pulcējušies četru novadu izglītības iestāžu audzēkņi jaunāko klašu audzēkņi (līdz 5. klasei) lai sacenstos Skolēnu sporta spēļu florbola turnīrā. Pirmo vietu izcīnīja Ikšķiles vidusskolas izlase, otrajā vietā ierindojās Lielvārdes vidusskola, bet godpilno trešo vietu ieņēma Ogres 1. vidusskolas komanda.

Turnīrā piedalījās astoņas zēnu komandas, kas bija sadalītas divās apakšgrupās. No A grupas pusfinālā iekļuva Lielvārdes pamatskolas un Ogres 1.vidusskolas florbolisti, bet no B grupas – Ikšķiles vidusskolas un Lielvārdes vidusskolas izlases. Pirmajā pusfināla pārī ikšķilieši ar 4:1 pieveica ogrēniešus, bet divu Lielvārdes skolu derbijā vidusskolas komanda ar 4:0 izslēdza pamatskolu. Spēlē par zelta medaļām Ikšķiles vidusskolas izlase izcīnīja jau piekto uzvaru pēc kārtas, ar 3:1 pārspējot E.Kauliņa Lielvārdes vidusskolu. Bronzas medaļas ieguva Ogres 1. vidusskola, kas izšķirošajā mačā ar 2:0 bija pārāka par Lielvārdes pamatskolu. 5. vietā ierindojās birzgalieši, kas ar 2:0 uzvarēja mājiniekus madlieniešus, bet 7. vietu ieņēma tīnūžnieki, kas ar 2:0 uzvarēja lauberiešus.
1. vietā Ikšķiles vidusskola: Ralfs Zirnis, Mārtiņš Kļavis, Nauris Pļaviņš, Emīls Masaļskis, Rimants Stanga, Miks Jānis Opolais, Artis Raibekazs, Edgars Maurmanis, Renārs Meļnikovs un Artis Kenstavičs. Sporta skolotājs – Iļja Nazarovs.
2. vietā Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskola: Hugo Āriņš, Mārcis Barbaks, Renārs Hugo Bļass, Kārklis Atvars, Gustavs Rudzītis, Kristiāns Vjaters, Jānis Plots un Ralfs Viļumsons. Sporta skolotājs – Zintis Bergmanis.
3. vietā Ogres 1. vidusskola: Markuss Kokins, Raitis Akmens, Ralfs Kalniņš, Linards Zemnickis, Valdis Treimanis, Mareks Beitāns, Rendijs Rubenis, Nils Tomanis un Bruno Osmanis. Sporta skolotājs – Gatis Heidingers

Share this Post