“ONSC/HK Ogre” izcīna otro uzvaru

/ October 17, 2016

15. oktobrī Ogres stadiona hallē notika Latvijas čempionāta handbolā vīriešu 1. līgas spēle, kurā “ONSC/HK Ogre” uzņēma “ASK/LSPA-2” handbolistus. Spraigā cīņā uzvaru ar 25:22 (12:11) guva ogrēniešu, kuriem tas bija otrais panākums trijās spēlēs.

Turnīru “ONSC/HK Ogre” sāka 24. septembrī ar smagu zaudējumu viesos pret komandu “Dobele/Tērvete” – 28:43 (13:19). Ogres komandas rindās rezultatīvākais ar deviņiem vārtu guvumiem bija Andrejs Mancurovs, Jānis Bauze iemeta sešus golus, bet Artūrs Svārups izcēlās ar trim precīziem metieniem. 8. oktobrī ogrēnieši viesojās pie “Ulbrokas SK” un jau guva pirmo uzvaru – 28:22 (16:10). Panākuma kaldināšanā lielākais ieguldījums bija Jānim Bauzem, kurš iemeta astoņus vārtus, Andrejam Mancurovam seši goli, Marekam Ģērmanim – pieci, bet trīs vārtus iemeta Reinis Sļusarevs. 15. oktobrī “ONSC/HK Ogre” aizvadīja savu pirmo mājas spēli, spēkojoties ar “ASK/LSPA-2”. Pēc pirmā puslaika ogrēniešiem bija tikai vienu vārtu pārsvars, bet otrajā puslaikā tas tika palielināts līdz trim – 25:22. Desmit vārtus šajā mačā iemeta Andrejs Mancurovs, piecus – Mareks Ģērmanis, četrus – Jānis Bauze, bet pa trim – Artūrs Svārups un Reinis Sļusarevs.

“ONSC/HK Ogre” turnīra tabulā ar četriem punktiem deviņu komandu konkurencē ieņem 5. vietu. Nākamo spēli ogrēnieši aizvadīs 4. novembrī, kad viesosies pie komandas “Salaspils/Mērnieks ZM”. Jau nākamajā dienā ogrēniešiem būs vēl viena spēle viesos – Ulbrokā ar “RTU-Seniori”.

Share this Post